Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το πρόσωπο «κλειδί» που θα «ξεκλειδώσει» τα μυστικά για το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

28 Ιουλίου 2020 08:13
Το πρόσωπο «κλειδί» που θα «ξεκλειδώσει» τα μυστικά για το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το πρόσωπο που θα «ξεκλειδώσει» τα μυστικά τα οποία οδήγησαν στο θάνατο τη 16χρονης φαίνεται ότι έχουν βρει οι Αρχές στα Τρίκαλα.

Αν και αρχικά ο θάνατος της άτυχης μαθήτριας αποδόθηκε σε αυτοκτονία, ο φάκελος της υπόθεσης εμπλουτίζεται ολοένα και με περισσότερα στοιχεία, όπως ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της ανήλικης από την Αλβανία που έχει καταγραφεί να πηγαίνει στην εκκλησία του Προφήτη Ηλεία.

Η Ασφάλεια έχει βάλει στο «στόχαστρο» έναν 30χρονο ομοεθνή της, τον οποίο συναντούσε συχνά το τελευταίο διάστημα πριν από τον μυστηριώδη θάνατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο νεαρός Αλβανός δεν έχει κληθεί ακόμα στην Ασφάλεια Τρικάλων για να δώσει κατάθεση, κάτι που εκτιμάται ότι πρόκειται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κι αυτό, γιατί οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν πρώτα να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου επικοινωνιών για να εξακριβώσουν σε ποιους είχε κάνει κλήσεις και είχε ανταλλάξει sms από το κινητό τηλέφωνό της η 16χρονη.

Σκηνοθετημένη αυτοκτονία ο θάνατος της 16χρονης στα Τρίκαλα; Ανατροπή-σοκ

Με ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αναφέρει ότι ο θάνατος της 16χρονης στα Τρίκαλα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη δεν είναι αυτοκτονία, όπως εκτιμούν οι ειδικοί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αλλά οφείλεται σε καλά σκηνοθετημένη εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα, νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως από τις κάμερες και το κινητό του θύματος.

Γράφει συγκεκριμένα ο νομικός:

«Σκηνοθετημένη αυτοκτονία

Τα τραύματα της 16χρονης Δεν μαρτυρούν πτώση!

Πρόκειται ξεκάθαρα για βίαιη .

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις και τα στοιχεία της σχηματοσθείσης δικογραφίας στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης κυρίως η βαρύτητα σφοδρότητα των τραυμάτων και η σοβαρή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου του θύματος που Δεν αναγνωριζονταν απόντα βίαια κτυπήματα και μώλωπες ότι βρέθηκε νεκρή το άψυχο κορμί της χωρίς παπούτσια ,συνηγορούν υπέρ της εκδοχής του συμπεράσματος ότι πρόκειται καθαρά για εγκληματική εκ πρθέσεως ενέργεια που συνέβη ώρες πριν και επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί με σκηνοθετημένη αυτοκτονία της 16 χρονης.

Υπήρξε έντονο συμβάν νωρίτερα ήταν φορτισμένη συναισθηματικά έκλαιγε όπως βεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας επιχειρώντας να εγκαταλείψει κεντρικό σημείο της πόλης.

Η 16χρονη δεν είχε λόγο αντικειμενικά όπως το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον της λέει μαρτυρεί να αυτοκτονήσει.

Τα σοβαρά τραύματα της Δεν είναι συμβατά με πτώση.

Η υποκειμενική νομική εκτίμηση μου είναι ότι η 16χρονη δολοφονήθηκε με βία από άτομο που συνάντησε κατόπιν έντονης λογομαχίας τσακωμού η διαφωνίας σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε από τον δράστη της ανθρωποκτονίας η περισσότερους που συνέδραμαν στο προαύλιο της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία όπου αφέθηκε και εντοπίσθηκε νεκρή.

Για αυτό βρέθηκαν κοιλίδες αίματος μακριά από το σημείο της υποτιθέμενης πτώσης. Ώστε να εμφανισθεί ως δήθεν αυτοκτονία.

Ήταν αδύνατο μεταμεσονύκτια ώρα σε συνθήκες πλήρους σκότους να αναρριχηθεί από την υπάρχουσα εκεί σκαλωσιά ύψους τουλάχιστον 10 μέτρων στην ανακατασκευαζόμενη οροφή του Ναού και να περπατήσει σε αυτήν μέχρι το σημείο της δήθεν πτώσης διότι ουσιαστικά σκεπή Δεν υπάρχει.

Ανέφικτο να ανέβηκε με την σωματική διάπλαση που διέθετε σε τέτοιο ύψος και να περπάτησε σε ένα ιδιαιτέρως στενό περβάζι χωρίς ορατότητα.

Όταν υπάρχουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής της ιατροδικαστικής έκθεσης του ελέγχου των 2 κινητών τηλεφώνων της 16 χρονης του αδελφού της των συγγενικών και φιλικών ατόμων εξετάσεων DNA δακτυλικών αποτυπωμάτων και των επικοινωνιών μεσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram η Αστυνομία θα οδηγηθεί σε ασφαλές συμπέρασμα.

Σύμφωνα βεβαια με το ήδη εκδοθέν πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατός της προήλθε από βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση.

Η γνώμη μου είναι με επιφύλαξη ότι ο δράστης δεν είναι μάλλον ο 26χρονος Αστυνομικός που συνάντησε το μοιραίο βράδυ και ότι εμπλέκονται και άλλοι στην εγκληματική αυτή ενέργεια .

Δικαιολογημένα οι γονείς και συγγενείς του θύματος μιλούν για δολοφονία. Μένει να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της. Πρόκειται αναντίρρητα για μια οικογενειακή τραγωδία με ανεξιχνίαστες πτυχές η απώλεια της 16 χρονης που συγκλονίζει την κοινωνία,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος»

Σκηνοθετημένη αυτοκτονία Τα τραύματα της 16χρονης Δεν μαρτυρούν πτώση! Πρόκειται ξεκάθαρα για βίαιη δολοφονία. Οι...

Posted by Vassilios Noulezas on Thursday, July 23, 2020
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share