Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Μύκονο: 15χρονη τραυματίστηκε από τζετ σκι

Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο

27 Ιουλίου 2020 17:42
Σοκ στη Μύκονο: 15χρονη τραυματίστηκε από τζετ σκι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ φέρνει στη Μύκονο και όχι μόνο η είδηση για τον τραυματισμό μιας 15χρονης αλλοδαπής μετά από σύγκρουση τζετ σκι με θαλάσσιο παιχνίδι καναπέ στην περιοχή του Πλατύ Γιαλού, έχοντας ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι φρικτό τροχαίο συνέβη στην Μύκονο πριν από μερικές μέρες με αποτέλεσμα τον χαμό μίας 18χρονης κοπέλας.

Όπως αναφέρει το mykonosvoice.gr η παρέα αλλοδαπών κοριτσιών επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για να κάνει διακοπές το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τη βραδινή τους διασκέδαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την Πέμπτη 23-07-2020 τα ξημερώματα στη Μύκονο επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οχτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και κατέπεσαν στο γκρεμό. Συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα έπεσαν από ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Αποτέλεσμα του σοβαρού ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων σε αυτά.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες τουρίστριες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κορωνοϊός... ξανά στην Μύκονο - Θετικός 73χρονος τουρίστας

Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε ξανά τη Μύκονο μετά τα δύο κρούσματα τον Απρίλιο, αφού ένα ακόμα κρούσμα ανακοίνωσε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μυκόνου Ντίνα Σαμψούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, o 73χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και ήρθε στη Μύκονο από την Αλβανία να δει την οικογένειά του.

Η επίσημη ανακοίνωση:

“Προσήλθε στο Κ.Υ. Μυκόνου σήμερα 15/7, ασθενής ετών 73, με θετικό τεστ COVID-19, διεγνωσμένο από τον έλεγχο που πραγματοποιείται στις πύλες εισόδου της χώρας.

Εκτιμήθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και εργαστηριακός έλεγχος. Ο ασθενής νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX του Κ.Υ. και του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, το Κέντρο Υγείας ακολουθεί πιστά και υποδειγματικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, στην διαχείριση των ασθενών όπως και στο παρελθόν”.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share