Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση 45χρονου με τσεκούρι: Σύζυγος 47χρονης εφοριακού περιγράφει τον «εφιάλτη» που έζησε η γυναίκα του (Video)

Σοκάρει με όσα λέει

27 Ιουλίου 2020 07:59
Επίθεση 45χρονου με τσεκούρι: Σύζυγος 47χρονης εφοριακού περιγράφει τον «εφιάλτη» που έζησε η γυναίκα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο σπίτι της και την οικογένειά της επέστρεψε η 47χρονη, θύμα της φρικτής επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης. Ο σύζυγός της μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε η 47χρονη αλλά και για την επιστροφή της στο σπίτι.

«Μεγάλη η χαρά μας που έχουμε τη μάνα των παιδιών μας και τη γυναίκα μας στο σπίτι. Σιγά- σιγά ένα- ένα θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα σωματικά και ψυχικά. Όλα βαίνουν καλώς. Εύχομαι το ίδιο και για τους άλλους δύο συναδέλφους της. Ό, τι καλύτερο», είπε ο σύζυγος της 47χρονης γυναίκας.

Μάλιστα, περιέγραψε και τις πρώτες στιγμές όταν έμαθε από τη σύζυγό του για την φρικιαστική επίθεση. Όπως τόνισε «η πρώτη σκέψη μου… πήρα το αυτοκίνητο και κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο την προσπάθεια των παιδιών από το ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στον συγκεκριμένο χώρο. Μου είπε για την επίθεση τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά πλέον και ψυχικά. Μου εξιστόρησε την ιστορία πώς έγινε. Θαύμασα την ψυχική της δύναμη και από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί».

"Βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο": Τραγικές εξελίξεις για τον 56χρονο από την επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη

Εξαιρετικά κρίσιμη για τη ζωή του χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας ενός εκ των τριών εφοριακών που δέχθηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» από το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, «ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο» και «η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη ζωή του».

Σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν, «η ασθενής Π. Θ. 67 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) σε σταθερά βελτιωμένη κατάσταση κατόπιν χειρουργικής επέμβασης που διενεργήθηκε τη Δευτέρα από ιατρική ομάδα αποτελούμενη από γναθοχειρουργό, ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο κατά την οποία έγινε καθαρισμός και διορθωτική αποκατάσταση του τραύματος στο πρόσωπο» και «παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και νευροχειρουργική παρακολούθηση», ενώ «η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι εκτός κινδύνου και σήμερα παίρνει εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share