Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στα Χανιά: Πυροβόλησε τη σύζυγο του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

26 Ιουλίου 2020 19:15
Σοκ στα Χανιά: Πυροβόλησε τη σύζυγο του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Ένας άνδρας φέρεται ότι πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο άνδρας εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για την υγεία του. Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώνεται σήμερα στα Χανιά, μετά από τον θάνατο μάνας και κόρης σε τροχαίο.

Την ίδια ώρα στο χειρουργείο εισήχθη η γυναίκα, η οποία δέχθηκε μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα. Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Πανικός στην Κρήτη: Νέο αιματηρό επεισόδιο και 26χρονος στο χειρουργείο

Νέο αιματηρό επεισόδιο έφερε τον πανικό στην Κρήτη, με έναν 26χρονο να πυροβολείται στην κοιλιά και να βρίσκεται στο χειρουργείο του νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα αλλά και στο χέρι από σφαίρα σε και με ιδιωτικό μέσο μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ σοκ προκάλεσε η αυτοκτονία ενός 43χρονου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία ενώ παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του τραυματισμού του.

Πηγή: Neakriti.gr

"Ήταν πολύ όμορφη και πάθαινα πλάκα όταν την έβλεπα! Το ήθελε και εκείνη...": Σοκάρει ο πα-τέρας από την Κρήτη που βίαζε την κόρη του!

Ο βιασμός διαρκείας συγκλόνισε την Κρήτη και όχι μόνο. Ανατριχίλα από τις καταθέσεις δράστη και θύματος. “Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Πάθαινα κάτι και τα έκανα όλα αυτά» είπε μεταξύ άλλων, ο κατά τα άλλα πατέρας…

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της 27χρονης, η οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά για 15 χρόνια, ακόμη και όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα της. Ο 55χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και τελικά του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών, κατά συγχώνευση, χωρίς να δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του.

Νωρίτερα, ο καταδικασθείς είχε ισχυριστεί ότι είχε ερωτικές επαφές με την κόρη του, μόνο αφού εκείνη είχε ενηλικιωθεί και με τη συναίνεσή της. Η κόρη του πάντως ήταν σαφέστατη στην κατάθεσή της…

Η κατάθεση της κόρης του

«Με βίαζε συστηματικά μέσα στο σπίτι μας ακόμη και δύο φορές την εβδομάδα, εδώ και 15 χρόνια. Και αυτά γίνονταν ακόμη κι όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η μητέρα μου. Κάποιες φορές μάλιστα με πήγαινε και σε μια απόμερη παραλία της Κισσάμου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του», ανέφερε χθες στην κατάθεσή της η νεαρή κοπέλα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για αιμομιξία. Ο 55χρονος απαλλάχθηκε από την κατηγορία της τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικη. Εξάλλου, η Έδρα δε χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του 55χρονου, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share