Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εύβοια: Τραυματίστηκε 59χρονος λουόμενος από ταχύπλοο σκάφος

Συνελήφθη ο οδηγός

25 Ιουλίου 2020 19:16
Εύβοια: Τραυματίστηκε 59χρονος λουόμενος από ταχύπλοο σκάφος

Σοκ επικρατεί στην Εύβοια μετά από τον τραυματισμό στο πόδι ενός 59χρονου λουόμενου από ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Μαρμάρι Καρύστου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 59χρονος είχε απομακρυνθεί σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γίνει αντιληπτός από τον 38χρονο χειριστή του ταχύπλοου, ο οποίος συνελήφθη. Να σημειώσουμε ότι στην Εύβοια πριν λίγες μέρες ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, μετά από ανατροπή τρακτέρ.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καρύστου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω εξετάσεις.

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός μπασκετμπολίστας σε τροχαίο

Την ζωή του έχασε ένας μπασκετμπολίστας, το πρωί της Κυριακής (28/06) στη περιοχή του Κολοβρέχτη Ψαχνών, στην Εύβοια, μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ο αθλητής του μπάσκετ, έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Ανετράπη και κατέληξε στον υγροβιότοπο.

Πρόκειται για τον 23χρονο μπασκετμπολίστα Νίκο - Ραφαήλ Σκεμπέ, που αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Βασιλικού, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Φονικό τροχαίο στη Νάουσα: Νεκρός ένας 14χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 14χρονος στην Επισκοπή Νάουσας, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. Το άτυχο παιδί, ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας. Ωστόσο, πριν λίγη ώρα τραγικό θάνατο βρήκε και ένας 61χρονος στη Λάρισα όταν καταπλακώθηκε από χώματα.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει τα όσα αναφέρει μια γυναίκα από τη Νάουσα που βρισκόταν στο νοσοκομείο, όταν η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε εκεί.

«Πέρασε από μπροστά μου πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ήταν σκεπασμένος με το σεντόνι, ο κάθε γιατρός, η κάθε νοσοκόμα που έβγαινε από το δωμάτιο ήταν με μάτια βουρκωμένα… Θλίψη παντού».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share