Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πτώμα άνδρα στην παραλία

Σοκ στη συμπρωτεύουσα

24 Ιουλίου 2020 17:10
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πτώμα άνδρα στην παραλία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, με το πτώμα ενός άνδρα περίπου 30 με 40 ετών να βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Παραλίας, στο σημείο του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, πρόκειται για άνδρα αναστήματος περίπου 1,75μ, αδύνατο, με καστανά μαλλιά και μούσια. Φορούσε μαύρο εσώρουχο και βερμούδα με στάμπες λεοπάρ. Η σορός φυλάσσεται στο νεκροθάλαμο του Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», ενώ σοκ προκάλεσε και ο θάνατος ενός 23χρονου φοιτητή με βουτιά στο κενό.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης παρακαλεί όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται παραπάνω ή έχουν κάποιες πληροφορίες γι' αυτό ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο τηλέφωνο: 2313-325800 ή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2313-325870-2 (γρ. ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης).

Τραγωδία: Βρέθηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/7), με το Λιμενικό να δέχεται συναγερμό, αφού εντοπίστηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο.

Σύμφωνα με το Hlektra.gr, εντοπίστηκε πτώμα το οποίο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο σήψης να επιπλέει στον Κορινθιακό Κόλπο, ενώ φρίκη προκαλεί η είδηση του διαμελισμένου πτώματος που βρέθηκε σε ταράτσα.

Πρόκειται για πτώμα άνδρα, περίπου 55 ετών το οποίο εντοπίστηκε να επιπλέει χωρίς ρούχα στην περιοχή κοντά στην παραλία ανάμεσα στην Ποσειδωνία και το Λουτράκι.

Το πτώμα δεν έχει περισυλλεγεί ακόμη, καθώς το Λιμενικό σπεύδει στο σημείο.

Πηγή: Hlektra.gr

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε εκκλησία (Video)

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στα Τρίκαλα μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος νεαρής γυναίκας. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε εντοπιστεί πτώμα με σακούλα στο κεφάλι στον Πειραιά.

Η σορός βρέθηκε στον λόφο του Προφήτη Ηλία, έξω από εκκλησάκι, από εργαζομένους του δήμου που εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στον χώρο.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το χώρο, ενώ άνδρες της Ασφάλειας ελέγχουν το πτώμα. Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματός τους, όπως μετέδωσε το trikalavoice.gr. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share