Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Πάρο: Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε παραλία

Συναγερμός στο νησί!

22 Ιουλίου 2020 09:43
Θρίλερ στην Πάρο: Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το εύρημα μαζί με μικρού μεγέθους οστικά τεμάχια που εντοπίστηκαν στάλθηκαν στην Αθήνα!

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι διωκτικές αρχές της Πάρου, οι οποίες εντόπισαν ανθρώπινο κρανίο σε παραλία του νησιού.

Συγκεκριμένα, το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Πάρου ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή του νησιού για τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου σε παραλία στην περιοχή Μικρή Σάντα Μαρία. Άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εκτός του κρανίου και σε περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε στην περιοχή με συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν οστικά τεμάχια μικρού μεγέθους.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου, ενώ τα οστά περισυνελέγησαν και πρόκειται να αποσταλούν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο: Θετική γυναίκα στον ιό

Το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο, επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης από ανάρτηση του Κέντρου Υγείας Πάρου στο facebook, το οποίο αναφέρει:

«Επιβεβαιώνουμε το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο. Πρόκειται για Ελληνίδα, με ιδιόκτητη κατοικία στο νησί μας. Ενημερώθηκαν εντός μίας ώρας από την διάγνωση, οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΚΕΠΥ) αλλά και το ΑΤ Πάρου. Εντός της ημέρας θα ανιχνευτούν οι υγειονομικοί (εντός και εκτός ΚΥ) που δυνητικά εκτέθηκαν στον ιό. Επειδή πολύ συχνά τα κρούσματα δεν είναι μονήρη, η αυστηρότατη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, καθίσταται αυτή τη στιγμή πιο σημαντική από ποτέ. Τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα,πλένουμε τα χέρια μας, ώστε να περιορίσουμε το πρόβλημα πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις.»

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Επιβεβαιώνουμε το πρώτο θετικό κρούσμα κορωναϊού στην Πάρο. Πρόκειται για Ελληνίδα, με...

Posted by Κεντρο Υγειας ΠΑΡΟΥ on Tuesday, July 14, 2020
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share