Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό τέλος για 30χρονο στο Ηράκλειο - Τον βρήκαν κρεμασμένο στο σπίτι του

Σοκ

20 Ιουλίου 2020 12:02
Ανατριχιαστικό τέλος για 30χρονο στο Ηράκλειο - Τον βρήκαν κρεμασμένο στο σπίτι του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής του Μασταμπά στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης καθώς ένας άνδρας 30 χρονών βρέθηκε απαγχονισμένος σε κοινή θέα. Ακόμη μία τραγωδία στην Κρήτη μετά τον 43χρονο που αυτοκτόνησε καρφώνοντας μαχαίρι στο στήθος του.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία με το ασθενοφόρο να φτάνει στην περιοχή και να διαπιστώνει τον θάνατο του καθώς ο 30χρονος αυτόχειρας προχώρησε σε αυτήν την πράξη κατά την διάρκεια της νύχτας.

Σοκ στη Σπάρτη: Αυτοκτόνησε απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού

Σε ηλικία 65 ετών θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στην Σπάρτη. Επίσης, 18χρονη βρέθηκε κρεμασμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», lakonikos.gr, ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην οικία του. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν έχει βρεθεί σημείωμα όπου ο άτυχος άνδρας να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

60χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του - Τραγωδία στην Ηλεία

Τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό έδωσε ένας 60χρονος στην Ηλεία, συνεχίζοντας το ντεμαράζ των αυτοκτονιών του τελευταίου διαστήματος στο συγκεκριμένο δήμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από το χαγιάτι του σπιτιού του από τη σύζυγο του αδερφού του, που ήταν και αυτή που ειδοποίησε άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σωρό του άνδρα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά για τον ίδιο.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην περιοχή του Λάλα μόνος του, δίχως να έχει δημιουργήσει οικογένεια. Αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, τα οποία φέρεται και να τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρόπο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share