Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρτυρία-ντοκουμέντο για το θάνατο της 16χρονης: «Είδα την 16χρονη κλαμένη και αναστατωμένη!» (Video)

Οι κάμερες δείχνουν τις κινήσεις της 16χρονης

19 Ιουλίου 2020 08:12
Μαρτυρία-ντοκουμέντο για το θάνατο της 16χρονης: «Είδα την 16χρονη κλαμένη και αναστατωμένη!» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το θρίλερ συνεχίζεται στα Τρίκαλα με τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας. Η οικογένεια της επιμένει ότι τη δολοφόνησαν ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για πτώση.

Ξημερώματα Τετάρτης λίγο πριν τις τέσσερις σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων. Μία γυναίκα βλέπει ξαφνικά την 16χρονη. Της κάνει εντύπωση το προχωρημένο της ώρας αλλά κυρίως η κατάσταση στην οποία ήταν η μαθήτρια. Η γυναίκα τις επόμενες ώρες θα καταθέσει στις Αρχές.

Μαρτυρία-ντοκουμέντο για τη 16χρονη

«Είδα το κορίτσι. Ήταν αναστατωμένη και νομίζω ότι έκλαιγε, καθώς την είδα να είναι μουτζουρωμένη από το μακιγιάζ. Βιαζόταν σαν να ήθελε να φύγει από κάπου. Προσπαθούσε να βάλει τις παντόφλες της».

Οι κάμερες δείχνουν τις κινήσεις της 16χρονης

Τέσσερις κάμερες από κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων δείχνουν το κορίτσι να κάνει βόλτες στην πόλη μόνο του.

Η κάμερα που καταγράφει τον αστυνομικό να την αφήνει στο σπίτι της στις 3.15 το πρωί, καταγράφει και το κορίτσι να μιλά αμέσως μετά στο κινητό του. Το παράδοξο είναι ότι ενώ είναι χαρούμενη μετά το ραντεβού της με τον 27χρονο ξαφνικά όλα αλλάζουν.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι ανεβαίνουν κάθε ημέρα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Προσπαθούν να δώσουν μία εξήγηση στο τι έγινε. Ο πατέρας της πέφτει στο έδαφος, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή η κόρη του.

Για την υπόθεση έχει εκδώσει ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων με την οποία ζητά να μην υιοθετούνται φήμες και διαδόσεις.

16χρονη Τρίκαλα: Ραγίζει καρδιές η μάνα της - «Μας σκότωσαν το κορίτσι» (Video)

Με την ιατροδικαστική εξέταση να δείχνει πως μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία στο θρίλερ της υπόθεσης με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα, η οικογένειά της επιμένει πως πρόκειται για δολοφονία.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους».

Ωστόσο οι γονείς της και ειδικά η μητέρα της επιμένει στον αρχικό ισχυρισμό, ότι δηλαδή σκότωσαν την κόρη της και ότι δεν αυτοκτόνησε. «Μας σκοτώσαν το κορίτσι», υποστηρίζει η μητέρα στην κάμερα της ιστοσελίδας trikalaola.

«Περιμέναμε να έρθει η Μαρία, ξαφνικά άκουσα φωνές», είπε η μητέρα, προσθέτοντας ότι βγήκε από το σπίτι φωνάζοντας «Μαρία-Μαρία».

Η αστυνομία ρώτησε τη μητέρα γιατί φωνάζει και εκείνη απάντησε ότι άκουσε φωνές από ένα κοριτσάκι που της φάνηκε ότι είναι η κόρη της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share