Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αίματα, ουρλιαχτά και πανικός...» - Ανατριχιαστική περιγραφή για την επίθεση του 45χρονου με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης (Video)

Σοκαριστική περιγραφή

18 Ιουλίου 2020 09:03
«Αίματα, ουρλιαχτά και πανικός...» - Ανατριχιαστική περιγραφή για την επίθεση του 45χρονου με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Αίματα, ουρλιαχτά και πανικός...», ήταν τα λόγια ενός εφοριακού, του Ηλία Ζουμπούλη, που βίωσε ως παρόντας το συγκλονιστικό περιστατικό με τον 45χρονο να επιτίθεται με τσεκούρι στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης. Επίσης,, νέες αποκαλύψεις έχουν έρθει στη δημοσιότητα για τον 45χρονο δράστη, που επιτέθηκε με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης, τραυματίζοντας σοβαρά τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Άκουσα μία έντονη φωνή να λέει "τρέξτε έρχεται σε εμάς". Και εκείνη την ώρα, τέσσερα, πέντε, έξι άτομα, δεν ξέρω πόσα άτομα ήταν, τρέξαμε να σωθούμε», περιέγραψε στη συνέχεια ο υπάλληλος της ΔΟΥ.

Η ανατριχιαστική του περιγραφή συνεχίζει ως εξής: «Εγώ είχα την τύχη να κατέβω από τις σκάλες. Η κοπέλα που ήταν πίσω μου συνέχισε στον διάδρομο. Εκεί την πρόλαβε ο δράστης και την χτύπησε».

Όπως είπε ο κ. Ζουμπούλης για τον δράστη, «μπήκε απρόβλεπτα, ήρεμα και όταν ξεκίνησε να χτυπάει, το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν τον πρώτο συνάδελφο που χτύπησε, αναίσθητο, με το κεφάλι πίσω, στη θέση που καθόταν».

«Έσπασαν» την σιωπή τους οι γονείς του 45χρονου δράστη με το τσεκούρι: «Όσα νιώθουμε αυτή την στιγμή...»

Σοκαρισμένη δηλώνουν οι γονείς του 45χρονου που επιτέθηκε χθες με τσεκούρι στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης.

Αναφέρουν πως οι σκέψεις τους είναι με όσους «εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας», ζουν δραματικές στιγμές. Δηλώνουν συντετριμμένοι και «αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης», σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozan.gr.

Όλη η ανακοίνωσή τους

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν όσα νιώθουμε αυτή την στιγμή, για το αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα που διέπραξε ο υιός μας. Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς· στα θύματά του και στους συγγενείς τους, που εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας, ζείτε πρωτόγνωρες, δραματικές στιγμές.

Μοιραζόμαστε το σοκ, τον πόνο και την αγανάκτηση μαζί σας. Ξέρουμε βέβαια ότι ένας απλός λόγος από εμάς προς εσάς δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, ούτε ασφαλώς να ανατρέψει μια τέτοια φρικαλεότητα.

Συντετριμμένοι.

Αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης.

Στεκόμαστε νοερά δίπλα σε όλους εσάς, και ενώνουμε τις προσευχές μας, με την ευχή να έχει αποφευχθεί το χειρότερο.»

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share