Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τα Ιωάννινα - 2 νεκροί

1 σοβαρά τραυματισμένος

17 Ιουλίου 2020 18:20
Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τα Ιωάννινα - 2 νεκροί

Ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου στην Ιόνια Οδό, στο ρεύμα προς Ιωάννινα, μεταξύ Τερόβου και Γοργόμυλου. Ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί και ένας τραυματίας.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα εξετράπη της πορείας του. Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρό το ένα άτομο, ενώ το δεύτερο κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο τρίτος τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο. Ακόμα ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Στο όχημα επέβαιναν τρεις αλλοδαποί από τη Σομαλία, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Για αρκετή στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του δυστυχήματος, η κυκλοφορία διεκόπη με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλεία με έναν 16χρονο να χάνει τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος της Μανωλάδας. Επίσης, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews ο νεαρός κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο, στη διαδρομή προς το νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα Πατρών.

Πάντα με τις πηγές ο 16χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Την ίδια ώρα, ο παππούς του 16χρονου και οδηγός του δικύκλου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί, έκριναν αναγκαίο να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του αριστερού του κάτω άκρου.

Να σημειωθεί – σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, πως στο σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο, στη διασταύρωση Ψάρι-Βάρδα, τα φανάρια, εδώ και μέρες δεν λειτουργούν.

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε προστατευτικές μπάρες - Άφαντος ο οδηγός

Φρικτό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Εγνατία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Ενώ, τραγωδία είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με έναν 40χρονο άνδρα να βρίσκει τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Συγκεκριμένα, ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες όπως αναφέρει το thestival.gr. Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το όχημα ήταν κλεμμένο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share