Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση 45χρονου με τσεκούρι στη Κοζάνη: Σε μηχανική υποστήριξη τα δύο από τα τρία θύματα (Videdo)

Το ιατρικό ανακοινωθέν

17 Ιουλίου 2020 09:12
Επίθεση 45χρονου με τσεκούρι στη Κοζάνη: Σε μηχανική υποστήριξη τα δύο από τα τρία θύματα (Videdo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση των τραυματιών από την επίθεση του 45χρονου με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης. Σε κρίσιμη κατάσταση τα δύο από τα τρία θύματα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά χθες το απόγευμα (16 Ιουλίου 2020) από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» οι τρεις τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο η κατάσταση τους έχει ως εξής:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο.

Ο ασθενής Ξ.Π.56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο. Είναι αιμοδυναμικα σταθερός με μηχανική υποστήριξη.

«Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει» - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για την επίθεση του 45χρονου με τσεκούρι σε Εφορία στην Κοζάνη (Video)

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων για τη δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε ένας 45χρονος σε υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης κρατώντας τσεκούρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης μπήκε στο κτήριο της Εφορίας, έχοντας την τσάντα του, έδωσε τα στοιχεία του κανονικά, θερμομετρήθηκε και δήλωσε ότι πάει στον 2ο όροφο, στο Κεφάλαιο. Εκεί, άνοιξε την πόρτα, έβγαλε το τσεκούρι από την τσάντα του και άρχισε να επιτίθεται με μανία εναντίον των υπαλλήλων.

«Ο δράστης ήταν ψυχρός και ψύχραιμος. Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει», δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share