Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Βοιωτία: 42χρονος πέθανε μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς

Απίστευτο!

16 Ιουλίου 2020 21:12
Τραγωδία στη Βοιωτία: 42χρονος πέθανε μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Βοιωτία, με έναν 42χρονο να πεθαίνει μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στην περιοχή της Τανάγρας.

Η θανατηφόρα πτήση για τον 42χρονο από την Αττική, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, έγινε λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας, ενώ σοκ προκαλεί και ο θάνατος 3χρονης από ηλεκτροπληξία.

Ακόμη κανείς δεν είναι σε θέση να πει τι ακριβώς συνέβη στη μοιραία βόλτα του 42χρονου με το αγαπημένο του αλεξίπτωτο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος μαζί με το αλεξίπτωτο σε θαμνώδη περιοχή στη θέση "Καλυμπάκι" του Δήμου Τανάγρας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Τανάγρας, πυροσβέστες από το Κλιμάκιο των Οινοφύτων και Εκαβίτες.

Δυστυχώς όμως για τον 42χρονο αλεξιπτωτιστή ήταν ήδη αργά. Όταν διακομίστηκε στο ΚΥ Σχηματαρίου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Τανάγρας.

«Ξύπνησαν» μνήμες στην Βοιωτία: Η στυγερή δολοφονία 32χρονης με 45 μαχαιριές μπροστά στο παιδί της!

Μνήμες «ξύπνησαν» στην Βοιωτία από τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης με 45 μαχαιριές μπροστά στο παιδί της, καθώς συνεχίστηκε στο Εφετείο Λαμίας η δίκη του καθ’ ομολογίαν δράστη του φρικτού φονικού!

Ο δολοφόνος της 32χρονης Έφης, μητέρας δύο παιδιών και κουνιάδος της, επανέλαβε αρκετές φορές τη λέξη «συγνώμη» εκφράζοντας την επιθυμία του να είχε τη δυνατότητα να γυρίσει την ζωή πίσω για να μην έκανε όσα έκανε. Σοκ προκαλεί επίσης ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα!

Για την αποτρόπαια πράξη του, να κατακρεουργήσει δηλαδή μπροστά στα μάτια του 2,5χρονου ανιψιού του τη μάνα του με 45 μαχαιριές, υποστήριξε ότι δε θυμάται σχεδόν τίποτα, μόνο αμυδρά τις φωνές.

Τα όσα απολογητικά κατέθεσε ο κατηγορούμενος δεν έπεισαν τον Εισαγγελέα που ζήτησε την ενοχή του «όπως κατηγορείται» για την ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στην αγόρευση του ο εισαγγελικός λειτουργός σημείωσε ότι δεν συντρέχει καμία περίπτωση μειωμένου καταλογισμού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share