Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Ηράκλειο: 45χρονος βρέθηκε νεκρός σε σπίτι

Συναγερμός

16 Ιουλίου 2020 11:09
Θρίλερ στο Ηράκλειο: 45χρονος βρέθηκε νεκρός σε σπίτι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 45χρονος Έλληνας εντοπίστηκε νεκρός σε σπίτι στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο στην Κρήτη. Επίσης, σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο, με 33χρονο επιχειρηματία να εντοπίζεται αποκεφαλισμένος.

Ο 45χρονος άνδρας εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από έναν 55χρονο μέσα σε ένα σπίτι, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος ήταν άστεγος και δεν διέθετε μόνιμη κατοικία όπως αναφέρει το cretapost.gr. Ο θάνατος του πάντως πιθανόν να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Τραγωδία στο Κορωπί: Νεκρός από πτώση σε πηγάδι

Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο ύστερα από πτώση σε πηγάδι στο Κορωπί, το πρωί του Σαββάτου. Επίσης, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας και τους διασώστες της 8ης ΕΜΑΚ.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στην οδό Δάφνης στο Κορωπί καθώς δύο άτομα είχαν πέσει στο πηγάδι κατά τη διάρκεια εργασιών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης. Δυστυχώς, όμως, το ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό, όπως ανέφερε η δημόσια τηλεόραση επικαλούμενη αξιωματικό της Πυροσβεστικής.

Το άλλο άτομο ανασύρθηκε εν ζωή, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας του.

Τραγωδία: Νεκρός 45χρονος ναυτικός

Έχασε τελικά τη ζωή του ο 45χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του "BLUE STAR CHIOS", που κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγραμματισμένου δρομολογίου του πλοίου (Πειραιάς – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Σύμη – Ρόδος – Κάρπαθος - Κάσος), έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Το πλοίο, μετά το συμβάν πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι του Σύρου. Ο 45χρονος Β' μάγειρας του πλοίου που παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραγωδία είχαμε και στην Κάλυμνο με έναν 29χρονο να χάνει την ζωή του, κατά την διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share