Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στα Τρίκαλα με τον θάνατο της 16χρονης: Το τηλεφώνημα τα ξημερώματα και το ραντεβού

Τι υποστηρίζει η οικογένειά της;

15 Ιουλίου 2020 21:05
Σοκ στα Τρίκαλα με τον θάνατο της 16χρονης: Το τηλεφώνημα τα ξημερώματα και το ραντεβού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας της 16χρονης δείχνει το σημείο, που βρέθηκε νεκρή η κόρη του στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με τα όσα λέει, είναι αδιανόητο το κορίτσι να κατάφερε να ανέβει εκεί.

«Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι...». Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία αλλά η οικογένεια επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, και όλη η κοινωνία είναι θορυβημένη από τον θάνατό της.

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο», αναφέρει ο θείος της. Η δίδυμη αδερφή της, που της τηλεφώνησε αργά χθες το βράδυ, με εκείνη να της λέει πώς του αγαπάει πολύ, δεν πιστεύει πρόκειται για αυτοκτονία. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Ακόμα, η αδερφή της αναφέρει ότι της είχε κάνει πολλές κλήσεις, στις οποίες δεν απαντούσε.

«Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

Η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Οι μωλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης καθώς και μια καταγγελία για ένα καβγά που είχε η κοπέλα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστη το οποίο αναμένεται αύριο. Η οικογένεια της 16χρονης θα ορίσει και δικό της πραγματογνωμονα για τη διαδικασία.

Το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με το MEGA, που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της αυτοκτονίας. Ότι δηλαδή, αργά το βράδυ της Τρίτης, η 16χρονη κοπέλα πήγε στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ανέβηκε από την σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας, περπάτησε στην οροφή και έφτασε στην άκρη της. Η οικογένειά της επιμένει, ότι οι κηλίδες αίματός της που βρέθηκαν στο σημείο δεν είναι από την πτώση, αλλά από χτυπήματα που δέχθηκε το κορίτσι.

Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, δίνοντας προσοχή σε όσα λένε η αδερφή και οι φίλες της που μιλούν για έναν καβγά που είχε το κορίτσι το χθεσινό απόγευμα. Υπήρξε ένας καυγάς με αυτόν τον άνδρα και μετά ακολούθησε η βόλτα στον Προφήτη Ηλία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share