Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Κάτω Παναγιά

Το παιδί έπαιζε έξω από το σπίτι του

15 Ιουλίου 2020 17:41
Ηλεία: Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Κάτω Παναγιά

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ηλεία, μετά από την μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του ελαιουργικού συνεταιρισμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού.

Ακόμα μια απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σε μικρό χρονικό διάστημα, από την προηγούμενη στον Πύργο. Συγκεκριμένα, ο κ. Σοφιανός κατήγγειλε, πως σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου, νωρίς το μεσημέρι, ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου βαν, χωρίς πινακίδες, εθεάθη στη γειτονία του, όπου λίγο πιο έξω από το σπίτι του έπαιζε ένα μικρό αγόρι.

Οι επιβαίνοντες του ύποπτου οχήματος πλησίασαν το αγόρι, με σκοπό να το απαγάγουν. Το παιδί, ωστόσο, πρόλαβε να ξεφύγει, τρέχοντας και φωνάζοντας, και μπήκε γρήγορα στην αυλή του σπιτιού του.

Ο κ. Σοφιανός εφιστά την προσοχή όλων των γονιών και των παιδιών που ζουν στο χωριό, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Σοκ στην Χαλκίδα: Άρπαξαν και βίασαν 13χρονη

Σοκ υπήρξε στην Χαλκίδα, μετά την τρομερή είδηση του άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε παραλία της περιοχής, αφού δύο Ρομά άρπαξαν και βίασαν μια 13χρονη ομοεθνή τους, με αμφότερους να συλλαμβάνονται τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/5) από την Αστυνομία, ενώ αναζητείται ένας ανήλικος.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα EviaZoom.gr, οι συλλήψεις έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής στον οικισμό Χαραυγή, όπου βρίσκεται και ο καταυλισμός που διαμένουν δεκάδες Ρομά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 13χρονη βιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (7/5). Και τα τρία πρόσωπα που κατηγορούνται είναι συγγενείς της 13χρονης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share