Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λάρισα: Γκαραζόπορτα χτύπησε 7χρονο παιδί στο κεφάλι

Συναγερμός

15 Ιουλίου 2020 10:45
Σοκ στη Λάρισα: Γκαραζόπορτα χτύπησε 7χρονο παιδί στο κεφάλι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο κεφάλι τραυματίστηκε 7χρονο παιδί στο χωριό Γλαύκη της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε από πτώση πόρτας πιθανότατα γκαραζόπορτα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι αναφέρει το lamiareport.gr.

Το παιδί παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε σε καλή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Επίσης τις προηγούμενες ημέρες, επίσης στην ίδια πόλη ένα 3χρονο αγοράκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε καταπιεί χλωρίνη.

5χρονο αγοράκι έπεσε από καρότσα αγροτικού στην Πάτρα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ (Video)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο νοσηλεύεται ένα αγοράκι, ηλικίας 5,5 ετών, το οποίο έπεσε από καρότσα αγροτικού οχήματος. Συναγερμός σήμανε και χθες στο ΕΚΑΒ, στη Πάτρα έπειτα από πτώση 12χρονου με αποτέλεσμα να καρφωθεί με το λαιμό του σε κάγκελο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πόρτες, στην Αχαΐα, το απόγευμα της Τετάρτης.Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το μικρό παιδί ανέβηκε στην καρότσα και μόλις το όχημα ξεκίνησε να κινείται, έπεσε στη ρόδα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ οι θεράποντες γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν βλάβες και σε ζωτικά όργανα.

Πέθανε 5χρονο κοριτσάκι - Τα έσπασαν οι συγγενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον τρίτο όροφο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από τη ζωή ένα 5χρονο κοριτσάκι και οι συγγενείς του, Ρομά σύμφωνα με την ενημέρωση, άρχισαν να προκαλούν φθορές στο κτίριο. Έγινε και τεστ για το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να επιληφθούν του περιστατικού. Ενώ, στη Ρωσία συγκλονίζει ο βασανισμός ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε απομονωμένο, σκελετωμένο και πεινασμένο στο σπίτι της οικογένειας που το είχε υιοθετήσει και ζύγιζε μόλις 9 κιλά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share