Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε εκκλησία (Video)

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

15 Ιουλίου 2020 08:59
Θρίλερ στα Τρίκαλα: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε εκκλησία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στα Τρίκαλα μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος νεαρής γυναίκας. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε εντοπιστεί πτώμα με σακούλα στο κεφάλι στον Πειραιά.

Η σορός βρέθηκε στον λόφο του Προφήτη Ηλία, έξω από εκκλησάκι, από εργαζομένους του δήμου που εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στον χώρο.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το χώρο, ενώ άνδρες της Ασφάλειας ελέγχουν το πτώμα. Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματός τους, όπως μετέδωσε το trikalavoice.gr. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα (Video)

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε δίπλα σε έλος, πίσω από το στρατόπεδο Κακιούζη, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θρίλερ έχουμε και στην Αττική με το πτώμα επίσης ενός 53χρονου άνδρα να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το πτώμα ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Το πτώμα εντόπισε στο ύψος της πύλης λιμανιού 16 περαστικός ο οποίος κινούνταν στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός φέρει οπές στο πρόσωπο, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προήλθαν από τη σήψη του πτώματος.

Στο σημείο έσπευσε το κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξέτασε τον χώρο. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται η ρίξει η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Θρίλερ στον Φλοίσβο: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην παραλία

Θρίλερ επικράτησε στον Φλοίσβο, όπου το πτώμα μιας γυναίκας 60 ετών βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/5) στην παραλία της περιοχής του Παλαιού Φαλήρου.

Μια παρέα ατόμων που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα εντόπισε τη σορό της άτυχης γυναίκας να επιπλέει κοντά στην ακτή και την τράβηξαν στην στεριά, όμως διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά. Μυστήριο επικρατεί, παράλληλα, και με το πτώμα στην Κάντζα.

Οι δύο γυναίκες και οι τρεις άνδρες που εντόπισαν τη γυναίκα, είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ή του πνιγμού κι απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οπως ανέφερε το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, η γυναίκα δεν ήταν στο νερό για πολλή ώρα και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρισκόταν στο νερό για λιγότερο από μία ώρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους περαστικούς γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα, οπότε, πρέπει να βρέθηκε στο νερό κοντά στα μεσάνυχτα. Η σορός της έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να ρίξει πιθανώς «φως» στα αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ αναζητούνται οι οικείοι της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share