Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο: Θετική γυναίκα στον ιό

Συναγερμός στο νησί!

15 Ιουλίου 2020 06:56
Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο: Θετική γυναίκα στον ιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο, επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης από ανάρτηση του Κέντρου Υγείας Πάρου στο facebook, το οποίο αναφέρει:

«Επιβεβαιώνουμε το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο. Πρόκειται για Ελληνίδα, με ιδιόκτητη κατοικία στο νησί μας. Ενημερώθηκαν εντός μίας ώρας από την διάγνωση, οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΚΕΠΥ) αλλά και το ΑΤ Πάρου. Εντός της ημέρας θα ανιχνευτούν οι υγειονομικοί (εντός και εκτός ΚΥ) που δυνητικά εκτέθηκαν στον ιό. Επειδή πολύ συχνά τα κρούσματα δεν είναι μονήρη, η αυστηρότατη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, καθίσταται αυτή τη στιγμή πιο σημαντική από ποτέ. Τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα,πλένουμε τα χέρια μας, ώστε να περιορίσουμε το πρόβλημα πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις.»

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Επιβεβαιώνουμε το πρώτο θετικό κρούσμα κορωναϊού στην Πάρο. Πρόκειται για Ελληνίδα, με...

Posted by Κεντρο Υγειας ΠΑΡΟΥ on Tuesday, July 14, 2020

Κορωνοϊός: Πολλά τα κρούσματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Από τα νέα 58 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, τα 34 είναι εισαγόμενα. Τα 28 να εντοπίζονται στις πύλες εισόδου της χώρας και τα υπόλοιπα 6 κατόπιν ελέγχων που έγιναν αυτοβούλως από ξένους πολίτες.

Τα δεδομένα παραμένουν ανησυχητικά για τα μεγάλα αστικά κέντρα, για αυτό και οι λοιμωξιολόγοι ζητούν την χρήση της μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους.

  • 8 κρούσματα δηλώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Αττικής και
  • 7 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.
  • 3 κρούσματα βεβαιώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Λέσβου,
  • 2 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης και από
  • 1 κρούσμα καταγράφηκε στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, την περιφερειακή ενότητα Αρτας και την περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share