Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία στα Χανιά: Έκαψαν σκύλο και τον άφησαν σε κοινή θέα (photos-Σκληρές εικόνες)

Φρίκη

14 Ιουλίου 2020 09:53
Κτηνωδία στα Χανιά: Έκαψαν σκύλο και τον άφησαν σε κοινή θέα (photos-Σκληρές εικόνες)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μια κτηνωδία βρέθηκε αντιμέτωπος ένας άνδρας στα Χανιά, αφού στον παράδρομο της Εθνικής στην περιοχή της Σούδας,απέναντι από το Βιοτεχνικό Πάρκο, αντίκρυσε το απανθρακωμένο κουφάρι ενός σκύλου.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΑΤ Χανίων, όπου αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και σκάναραν το ζώο, το οποίο φορούσε περιλαίμιο αλλά δεν έφερε ηλεκτρονική σήμανση. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι το άτυχο ζώο να είχε συρθεί αρκετά μέτρα, πιθανόν στην προσπάθεια του να διαφύγει. Επίσης, μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε στον Αναυρο Βόλου μια γυναίκα όταν είδε μέσα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή, έναν σκύλο πνιγμένο.

Η αστυνομία ενημέρωσε το Δήμο Χανίων για την περισυλλογή και μεταφορά του στην κτηνιατρική μονάδα, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστων.

45χρονος μαχαίρωσε και έριξε από το μπαλκόνι τον σκύλο του

Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε 45χρονος άνδρας που μαχαίρωσε τον σκύλο του και τον έριξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στη Γαλλία. Ενώ, μία νύφη ξέσπασε σε κλάματα την ημέρα του γάμου της, λόγω του σκύλου της. Η ιστορία τους θα σας κάνει δακρύσετε.

Το περιστατικό συνέβη στην κοινότητα Le Creusot της περιοχής Bourgogne-Franche-Comte της ανατολικής Γαλλίας. Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη και καταδικάστηκε από το δικαστήριο Chalon-sur-Saone σε τρία χρόνια φυλάκιση. Επίσης του απαγορεύτηκε να υιοθετεί ζώα.

Το μπόξερ με το όνομα Σουλτάν, μαχαιρώθηκε με το ανοιχτήρι για κονσέρβες αρκετές φορές από τον 45χρονο ιδιοκτήτη του, ο οποίος στη συνέχεια το έριξε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε. Η Σουλτάν επιβίωσε της πτώσης για περίπου μισή ώρα και εντοπίστηκε νεκρή από κατοίκους της περιοχής.

Voilà je sors du tribunal ma petite Sultane nous t avons défendu corps et âme et après 3 h d audience ton bourreau a...

Posted by SPA Montceau les mines on Monday, June 29, 2020

Το ίδρυμα 30 Millions d'Amis μήνυσε τον δράστη και τον οδήγησε στα δικαστήρια. Η δικηγόρος του 30 Millions d'Amis, Eva Souplet, είπε πως «ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Ικανοποιηθήκαμε από την απόφαση του δικαστηρίου. Ήταν γνωστό στην περιοχή πως ο 45χρονος όταν έπινε γινόταν βίαιος. Η Σουλτάν βασανίστηκε».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share