Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: 43χρονος αυτοκτόνησε καρφώνοντας το μαχαίρι στο στήθος του

Σοκ

13 Ιουλίου 2020 16:56
Σοκ στην Κρήτη: 43χρονος αυτοκτόνησε καρφώνοντας το μαχαίρι στο στήθος του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Κρήτης η είδηση του θανάτου ενός 43χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο χωριό Παναγιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας, ο οποίος ήταν ρουμανικής καταγωγής, αυτοκτόνησε με ένα μαχαίρι που κάρφωσε στο στήθος του. Ενώ, οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ηλεία τις προηγούμενες ημέρες, όπου ένας ηλικιωμένος πατέρας σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία η οποία διερευνά το περιστατικό χωρίς ωστόσο για την ώρα να έχουν γίνει άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Σοκ στη Σπάρτη: Αυτοκτόνησε απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού

Σε ηλικία 65 ετών θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στην Σπάρτη. Επίσης, 18χρονη βρέθηκε κρεμασμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», lakonikos.gr, ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην οικία του. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν έχει βρεθεί σημείωμα όπου ο άτυχος άνδρας να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

60χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του - Τραγωδία στην Ηλεία

Τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό έδωσε ένας 60χρονος στην Ηλεία, συνεχίζοντας το ντεμαράζ των αυτοκτονιών του τελευταίου διαστήματος στο συγκεκριμένο δήμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από το χαγιάτι του σπιτιού του από τη σύζυγο του αδερφού του, που ήταν και αυτή που ειδοποίησε άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σωρό του άνδρα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά για τον ίδιο.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην περιοχή του Λάλα μόνος του, δίχως να έχει δημιουργήσει οικογένεια. Αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, τα οποία φέρεται και να τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρόπο.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 16χρονη (Video)

Η 16χρονη χορεύτρια και σταρ του TikTok Siya Kakkar αυτοκτόνησε στο Νέο Δελχί. Το κορίτσι ήταν πολύ γνωστό για τα βίντεο με τους χορούς που ανέβαζε στην πασίγνωστη εφαρμογή και είχε 1,1 εκατομμύριο followers. Επίσης, 55χρονος στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε κρεμασμένος από μία μπασκέτα στο κλειστό γήπεδο του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου, στην περιοχή των Συκεών.

Την αυτοκτονία της επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της Arjun Sarin. «Πρέπει να ήταν κάτι προσωπικό, στη δουλειά της πήγαινε πολύ καλά. Μιλήσαμε χθες για ένα νέο πρότζεκτ και ακούστηκε μια χαρά. Εγώ και η εταιρεία μου Fame Experts μανατζάρουμε πολλούς καλλιτέχνες και η Siya ήταν μεγάλο ταλέντο».

Ο φίλος της και φωτογράφος Viral Bhayani έγραψε στο Instagram: «Δυσάρεστα τα νέα, η 16χρονη tik-toker siya_kakkar αυτοκτόνησε. Βλέπεις τα βίντεό της και καταλαβαίνεις πόσο καλή ήταν. Είναι τόσο λυπηρό που επέλεξε αυτό τον δρόμο. Αν νιώθετε κατάθλιψη μην κάνετε κάτι τέτοιο».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share