Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Την έπαιρνε από το γυμνάσιο...» - Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τον 51χρονο δάσκαλο που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια στην Ερέτρια (Video)

Σοκ

13 Ιουλίου 2020 10:09
«Την έπαιρνε από το γυμνάσιο...» - Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τον 51χρονο δάσκαλο που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια στην Ερέτρια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για «κοινό μυστικό» μιλά η μητέρα ενός μαθητή αναφορικά με την υπόθεση ασέλγειας της 14χρονης μαθήτριας από τον 51χρονο δάσκαλο στην Ερέτρια. Ενώ, αυτό ήταν το σημείο όπου έπιασαν τον 51χρονο δάσκαλο να αποπλανεί την 14χρονη.

«Ο μεγάλος (γιος μου) σαν να το περίμενε, σαν να μην του έκανε εντύπωση, σαν να είχε καταλάβει κάτι. Λογικά για να το ήξερε ο γιος μου και να το έβλεπε, θα το έβλεπαν και άλλοι» είπε στο Live News η μητέρα του μαθητή.

«Ο κύριος πήγαινε και την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε η μικρή, η κοπέλα πήγαινε δημοτικό στα διαλείμματα, τον έβλεπε τον συναντούσε, καθόντουσαν μαζί ενώ πήγαινε γυμνάσιο. Στα διαλείμματα, άμα είχε κάποιο κενό, σε γιορτές, ήταν παρούσα γενικά» συνέχισε.

Στην περιοχή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, συνεχίζουν να υποβαθμίζουν το γεγονός. «Δεν ασχολούνται γενικά εδώ, δεν μιλάνε δηλαδή. Ούτε ο σύλλογος υπήρξε πουθενά. ''Μεμονωμένο περιστατικό'' λένε», αναφέρει η μητέρα.

To «κοινό μυστικό» της σχέσης του 51χρονου με την 14χρονη - Οι αδικαιολόγητες συναντήσεις και τα στιχάκια στο Facebook

Η σχέση του 51χρονου και της 14χρονης φαίνεται να ήταν γνωστή σε όλη, οι οποίο το κρατούσαν κρυφό και δεν έσπαγαν την σιωπή τους. Η σύλληψη του εκπαιδευτικού της Ερέτριας έγινε το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε και ο καθηγητής από την Ηλιούπολη, που είχε συνάψει σχέση με μαθήτρια του.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποιήση της υπόθεσης γονείς μαθητών του σχολείου μίλησαν στο LIVE NEWS, του Νίκου Ευαγγελάτου, για το «κοινό μυστικό» και τις αδικαιολόγητες συναντήσεις του δασκάλου με τη μαθήτρια.

Στην περιοχή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν δίνουν βάση λέγοντας: «Δεν ασχολούνται γενικά εδώ, δεν μιλάνε δηλαδή…Ούτε ο σύλλογος υπήρξε πουθενά. ”Μεμονωμένο περιστατικό”».

«Ο μεγάλος σαν να το περίμενε, σαν να μην του έκανε εντύπωση, σαν να είχε καταλάβει κάτι. Λογικά για να το ήξερε ο γιος μου και να το έβλεπε, θα το έβλεπαν και άλλοι» «Αρκετά συχνά να την παίρνει από το σχολείο ή να είναι μαζί στο αυτοκίνητο»

Μάλιστα ανέβαζαν τους ίδιους στίχους στα προφίλ τους στο Facebook. Μια ακόμα μαρτυρία είναι η εξής: «Ο κύριος πήγαινε και την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε η μικρή, η κοπέλα πήγαινε δημοτικό στα διαλείμματα, τον έβλεπε τον συναντούσε, καθόντουσαν μαζί ενώ πήγαινε γυμνάσιο.Στα διαλείμματα, άμα είχε κάποιο κενό, σε γιορτές… ήταν παρούσα γενικά…».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share