Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανησυχία στην χώρα: Τρεις θάνατοι από πνιγμό σε ένα 24ωρο

Τελευταίος στην Πιερία

12 Ιουλίου 2020 20:55
Ανησυχία στην χώρα: Τρεις θάνατοι από πνιγμό σε ένα 24ωρο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανησυχία προκαλεί στην χώρα το γεγονός, ότι καταγράφηκαν τρεις θάνατοι από πνιγμό το τελευταίο 24ωρο σε Πιερία, Χαλκιδική και Ωρωπό.

Συγκεκριμένα, γυναίκα, 65 ετών, 76χρονος άντρας, και 74χρονος έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό σε Χαλκιδική, Πιερία και Ωρωπό αντίστοιχα, το τελευταίο 24ωρο, ενώ κι ένα 5χρονο παιδάκι ανασύρθηκε νεκρό από την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η 65χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχής της Νέας Σκιώνης. Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όσον αφορά το θάνατο του 76χρονου, σύμφωνα με το Λιμενικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες, όταν και εντοπίστηκε στην παραλία της Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναφορικά με τον 74χρονο άνδρα, το Λιμενικό αναφέρει ότι εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες στην παραλία Μαρκόπουλου στον Ωρωπό. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Και για τους δύο θανάτους φως θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Τραγωδία: Πέθαναν δύο άνδρες από πτώση από 7ο όροφο ξενοδοχείου

Τραγωδία υπήρξε στην Ισπανία, καθώς δύο άνδρες πέθαναν το πρωί του Σαββάτου (11/7), με έναν ένοικο ξενοδοχείου να πέφτει από τον 7ο όροφο και να προσγειώνεται πάνω σε άλλον άνδρα, με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους.

Το περιστατικό έλαβε τόπο στη Μάλαγα της Ισπανίας και στο ξενοδοχείο Costa del Sol, με ένα Βρετανό που υπολογίζεται γύρω στα 50 χρόνια να πέφτει, χωρίς να διευκρινίζεται αν πήδηξε μόνος του ή αυτό έγινε κατά λάθος, και μετά να... παίρνει μαζί του και έναν Ισπανό, ενώ το θρήνο έσπειρε και ο θάνατος σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ώστε να εξετάσει υπό ποιες συνθήκες έπεσε ο άνδρας.

Πέθανε ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου (νυν Δ.Ε. του Δήμου Πλατανιά), Πολυχρόνη Πολυχρονίδη. Θρήνος επικρατεί και στο χώρο του αθλητισμού μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα προπονητή.

Ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης υπήρχε Δήμαρχος Κολυμβαρίου και δημοτικός σύμβουλος και η δράση του ήταν σημαντική με συμβολή στην τοπική κοινωνία.

H ΠΕΔ Κρήτης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα όπου τονίζεται ότι, "ο εκλιπών υπήρξε από τους πρωτεργάτες Δημάρχους των Καποδιστριακών Δήμων και υπηρέτησε για 2 θητείες ως Δήμαρχος στο Δήμο Κολυμβαρίου. Το έργο που άφησε, ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο".

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share