Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

35χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία

Τραγωδία στον Τύρναβο

10 Ιουλίου 2020 11:55
35χρονη πέθανε από ηλεκτροπληξία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χωρίς τις αισθήσεις μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής μια 35ρονη Ρομά στο Κ.Υ Τυρνάβου. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσεις τις αισθήσεις της.

Αμέσως μεταφέρθηκε με Ι.Χ. στο Κ.Υ της περιοχής. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στην ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Πέμπτης μια 36χρονη στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πέθανε 44χρονη μητέρα: 11 χρόνια ζούσε σα φυτό - Η συγκλονιστική ιστορία και η μοιραία βραδιά που καταστράφηκε ο εγκέφαλος της

Η Ιρίνα Πεκαρτσάγια εδώ και 11 χρόνια ζούσε σα φυτό. Παράλυτη και εγκεφαλικά νεκρή. Η Ιρίνα όταν ήταν 33 ετών είχε βγει να διασκεδάσει με την παρέα της. Ενώ, συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου που δώρισε τα όργανα του.

Ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα 2 παιδιών που τα είχε όλα στη ζωή της. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που κάποιος υπεύθυνος του νυχτερινού κέντρου Lame Horse Club σκέφτηκε να ρίξει βεγγαλικά μέσα στο κλαμπ.

Η πυρκαγιά ήταν αναπόφευκτη. Τουλάχιστον 150 άνθρωποι απανθρακώθηκαν εκείνο το βράδυ. Η Ιρίνα ήταν μια τυχερή – άτυχη. Δεν απανθρακώθηκε αλλά από την έλλειψη οξυγόνου υπέστη τοξικό εγκεφαλικό τραύμα και σοβαρή ζημιά στους πνεύμονες αφού κάηκαν σε ποσοστό 60%.

Έντεκα χρόνια έμενε στο νοσοκομείο σε κατάσταση φυτού. Δεν επικοινωνούσε, τα μέλη της είχαν ατροφήσει, δεν αναγνώριζε τους δικούς της και τα παιδιά της. Μόνο μια φορά πριν από 7 χρόνια άρχισαν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της ένα απόγευμα που πήγαν στο νοσοκομείο τα παιδιά της. Ήταν και η μοναδική φορά που επικοινώνησε.

Η Ιρίνα πέθανε χθες στο νοσοκομείο. Οι δικοί της όσο σκληρό και εάν ακούγεται, το δέχτηκαν ανακουφιστικά για να μην τυραννιέται.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share