Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τύπος παράτησε 9 σκυλάκια μέσα σε κλουβί - Λίγα λεπτά μετά αποκαλύπτεται η μεγάλη αλήθεια που σοκάρει!

Απαράδεκτο περιστατικό!

10 Ιουλίου 2020 09:31
Τύπος παράτησε 9 σκυλάκια μέσα σε κλουβί - Λίγα λεπτά μετά αποκαλύπτεται η μεγάλη αλήθεια που σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ασυδοσία των κυνηγών στη χώρα μας και το εγκληματικό τους «σπορ» είναι γνωστό καθώς αφήνει πίσω μόνο πτώματα ή ανάπηρα ζώα και φυσικά συμβάλλει στην αύξηση των αδέσποτων, αφού όσα σκυλιά δεν βγαίνουν «κυνηγιάρικα» ή αρρωσταίνουν τελικά εγκαταλείπονται οπουδήποτε.

Η εγκατάλειψη εννιά κουταβιών στην Πάρο μέσα σε κλουβί στην περιοχή του Μαρτσέλο και μάλιστα με σημείωμα που αναφέρει ότι αυτός ο οποίος τα παράτησε είναι κυνηγός (από την Αντίπαρο) και έχει και άλλα και ζητάει και συγνώμη γράφοντας «σόρι» αποδεικνύει τι είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Ο Σύλλογος Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου επισημαίνει τα εξής για το σημερινό… εύρημα: « ΠΑΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ: 9 ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ! Οι φιλοζωικές σηκώνουμε τα χερια ψηλά.

Δεν υπαρχει μισό εκατοστο φιλοξενίας. ΔΥΟ εθελοντές των ΦΕΠ κατευθυνονται προς Αγιο Φωκα με φαί και νερό. Οποιος αλλος εθελοντής μπορει να παει στην περιοχή. Πριν 8 μερες σε ιδιου τυπου κλουβί αφησαν στην ιδια περιοχή στο Μαρτσελο αλλα 4 κουτάβια.Καθε βδομάδα εγκαταλήψεις…

Παρακαλουμε οποιος εχει δει κατι να ενημερώσει την Αστυνομία. Υπευθυνος ειναι ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ ο οποιος παραλληλα δεν εχει φροντισει να υπαρξει καταλληλος χωρος φιλοξενιας.».

Ακόμα ένα απαράδεκτο περιστατικό με σκυλιά μετά τους αισχρούς που έδεσαν σκυλί από το πόδι με πέτρες και το πέταξαν στην θάλασσα!

Πηγή: zoosos.gr

Τραγικό: Έβαλαν σκυλάκι μέσα σε παιχνίδι με την δαγκάνα (video)

Ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ζητούν από τις κινεζικές αρχές να διεξάγουν έρευνα. Ο λόγος είναι ένα βίντεο που δείχνει ζωντανά σκυλάκια μέσα σε μια μηχανή. Είναι τοποθετημένα εκεί ώστε να τα πιάσουν οι παίκτες με δαγκάνα. Μια κτηνωδία που μας φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη στην Κρήτη πριν λίγες ημέρες.

Κακοποίηση ζώων: Κουτάβια σε μηχανήματα βραβείων

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι έχει μαγνητοσκοπηθεί σε μια πόλη της Κίνας, δείχνει περίπου δέκα κουτάβια προφανώς παγιδευμένα στο εσωτερικό της αυτόματης μηχανής βραβείων με μια πινακίδα να γράφει «κάποιος παρακαλώ να έρθει να με πάρει σπίτι».

Ένας άντρας στη συνέχεια τραβάει ένα από τα σκυλιά έξω από το μηχάνημα πριν το κρατήσει στην αγκαλιά του.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share