Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Απέραντη θλίψη

9 Ιουλίου 2020 20:25
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Ένας 40χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακόμα ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, μετά από έναν 33χρονο σε φρικτό τροχαίο με μηχανή. Τον ανέσυραν νεκρό πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

Τροχαίο στον Κηφισό - Αυξημένη κίνηση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με βαν, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Το ατύχημα προκάλεσε μποτιλιάρισμα στο σημείο, ενώ τα οχήματα έχουν πλέον απομακρυνθεί, ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται ακόμα με δυσκολία.

Αυτή την ώρα αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στη λεωφόρο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Αθήνα, η οποία μάλιστα εκτείνεται μέχρι και την Καλλιρρόης.

Προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης και στη Μεσογείων, την Αλεξάνδρας, αλλά και τον Κηφισό από το ύφος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι το ύψος της Φιλαδέλφειας και στα δύο ρεύματα.

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο

Πανελλαδική στάση εργασίας στο Δημόσιο σήμερα Τετάρτη 8η Ιουλίου από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην Πλατεία Κοραή αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει - μεταξύ άλλων - ότι «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων».

Παράλληλα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, την Πέμπτη 9η Ιουλίου 2020 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το Γενικό Συμβούλιο καλεί τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία, να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share