Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάρυστος: Ο αέρας πήρε αυτοκίνητο και το έριξε στη θάλασσα

Έμειναν άφωνοι όσοι το είδαν

9 Ιουλίου 2020 16:23
Κάρυστος: Ο αέρας πήρε αυτοκίνητο και το έριξε στη θάλασσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφωνοι έμειναν όσοι βρίσκονταν στο λιμάνι της Καρύστου το μεσημέρι της Πέμπτης όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να πέφτει στο νερό, όταν το πήρε ο αέρας.

Οι περαστικοί κατατρόμαξαν όταν είδαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart να πέφτει στη θάλασσα καθώς δεν γνώριζαν εάν υπήρχε κάποιος μέσα σε αυτό. Μάλιστα, πρόσφατα ακόμα ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα στη θάλασσα και μέσα του βρισκόταν μια γιαγιά και ένας παππούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να το πάρει ο αέρας και να καταλήξει μέσα στην θάλασσα.

Γιαγιά και παππούς έπεσαν με το ΙΧ στην θάλασσα - Λίγο μετά έζησαν μια... θαύμα

Απρόοπτο περιστατικό το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Αρκίτσας, με πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι κατά τη διάρκεια ελιγμών για να εισέλθει στο πλοίο «Αιδηψός».

Το ρεπορτάζ του LamiaReport κάνει λόγο για δύο ηλικιωμένα άτομα επιβαίνοντες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους χάρη στην άμεση επέμβαση του Κελευστή του λιμενικού που βούτηξε στη θάλασσα για να τους σώσει.

Συγκεκριμένα το πλοίο ήταν σχεδόν έτοιμο να σαλπάρει περιμένοντας το τελευταίο όχημα να εισέλθει εντός.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του έβαλε όπισθεν όμως επιτάχυνε (κατά τη δική του εκδοχή κόλλησε το γκάζι) και αντί να μπει μέσα στη ράμπα έπεσε στη θάλασσα!

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο λιμενικός έπεσε στη θάλασσα, διαπιστώνοντας αρχικά ότι ο οδηγός είχε βγει από το όχημα, αλλά η γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη σε αυτό και την έπαιρνε στο βυθό. Με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να βγάλει τη γυναίκα από το αυτοκίνητο και να τη φέρει στην επιφάνεια, ενώ βοήθησε και τον ηλικιωμένο άνδρα να φτάσει στην ακτή με τη βοήθεια και ενός σωσίβιου που πέταξαν από το πλοίο.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δείτε φωτογραφίες καθώς και βίντεο από το lamiareport στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share