Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

“Ήταν μαζί για χρόνια”: Σοκάρουν μαρτυρίες για την αποπλάνηση 15χρονης μαθήτριας από καθηγητή στην Εύβοια!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

8 Ιουλίου 2020 12:33
“Ήταν μαζί για χρόνια”: Σοκάρουν μαρτυρίες για την αποπλάνηση 15χρονης μαθήτριας από καθηγητή στην Εύβοια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή τη φορά συνελήφθη δάσκαλος για αποπλάνηση μαθήτριας που τώρα πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Ο 51χρονος εκπαιδευτικός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Σε κατάσταση σοκ η μαθήτρια από τις διαστάσεις του θέματος…

Μέσα σε λίγα 24ωρα, αποκαλύπτεται και δεύτερη σύλληψη εκπαιδευτικού για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας, μετά την περίπτωση του 44χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην Ηλιούπολη. Αυτή τη φορά, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η σύλληψη έγινε στην Ερέτρια Ευβοίας, μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία.

Πιο συγκεκριμένα η σύλληψη του δασκάλου έγινε το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας, που πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (09-07-2020).

«Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου»: Σάλος με τον καθηγητή που είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια

Την Πέμπτη στον ανακριτή ο 44χρονος καθηγητής που διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 44χρονου καθηγητή φυσικής σε γυμνάσιο στην Ηλιούπολη, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία μητέρας μαθήτριάς του, διατηρούσε σχέση αρκετών μηνών με τη 14χρονη κόρη της.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, την Πέμπτη o 44χρονος καθηγητής θα απολογηθεί στον 1ο Τακτικό ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Η μικρή κοινότητα του σχολείου της Ηλιούπολης έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που συνέβαιναν στο σχολικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή ενώ το γεγονός το κατήγγειλε στις Αρχές η μητέρα της οταν τους έπιασε στα πράσα.

Οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχουν και άλλα περιστατικά του καθηγητή στο κοινωνικό του περίγυρο και ειδικότερα γύρω από το σχολείο με τον Ελεύθερο Τύπο να αναφέρει ότι χωρίς ντροπή ο 44χρονος είχε πει σε φίλο του ότι «είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του σχολείου, το θέμα του 44χρονου είχε ακουστεί εδώ και καιρό όμως όλοι το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 44χρονο καθηγητή στην Ηλιούπολη - Τι πρόδωσε την ερωτική του σχέση με 14χρονη μαθήτρια;

Αναστάτωση έχει προκληθεί σε σχολείο των νοτίων προαστίων μετά την αποκάλυψη ότι 44χρονος καθηγητής φέρεται να είχε σχέση με μαθήτρια του. Ο 44χρονος μαθηματικός γνώρισε την ανήλικη πριν ένα χρόνο και κατάφερε να την παρασύρει, όπως ισχυρίζεται η ίδια και η μητέρα της.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο μαθηματικός προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο. Το φλέρτ ήταν έντονο και επίμονο και σύμφωνα με τη μητέρα της μαθήτριας, πολύ γρήγορα οδήγησε το ανήλικο κορίτσι στην αγκαλιά του.

Με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε να την πείσει να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παρά κάτω, όπως εξιστόρησε με δάκρυα στα μάτια η 14χρονη.

Τον πρόδωσαν τα μυστικά ραντεβού

Τα μυστικά ραντεβού για τον παντρεμένο, πατέρα δυο παιδιών, με την μαθήτρια ήταν συχνά. Σε ένα από αυτά τα ραντεβού, όμως, προδόθηκε. Όπως κατήγγειλε η μητέρα της μαθήτριας, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν είδε τυχαία το παιδί της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή.

Αμέσως η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ο 44χρονος συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε τη σχέση του με την ανήλικη και όσα είχαν ζήσει μαζί τον τελευταίο χρόνο μετά από πολλές ώρες.

Οι συμμαθητές της 14χρονης φαίνεται να γνώριζαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμαθητές της κοπέλας είχαν αντιληφθεί την καλή σχέση που είχε με τον καθηγητή.

Οι ειδικοί λένε ότι σε αυτές τις ηλικίες τα κορίτσια συνηθίζουν να ερωτεύονται τους καθηγητές τους.

Οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν και αλλά παρόμοια περιστατικά στον περίγυρο του καθηγητή, καθώς υπήρχαν διαμαρτυρίες από μαθήτριες για απρεπή συμπεριφορά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share