Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αρπαγή 10χρονης: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την 33χρονη

Νέες αποκαλύψεις

6 Ιουλίου 2020 20:03
Αρπαγή 10χρονης: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την 33χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στην Θεσσαλονίκη, μετά την έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της.

Η 33χρονη τέσσερις μήνες πριν απαγάγει την ανήλικη φέρεται πως είχε ασκήσει βία εναντίον της μητέρας της, η οποία μάλιστα είχε καταγγείλει την επίθεση στην αστυνομία.

«Στα μέσα όμως Φεβρουαρίου μου τηλεφώνησε η μητέρα της και μου είπε πως δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τη μικρή, ότι η κατηγορούμενη εξαφανίζεται και ότι τη χτύπησε κιόλας. Μου είπε δε ότι το κατήγγειλε κιόλας στην αστυνομία» αναφέρεται στην έγκληση του συζύγου της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Σημειώνεται πως η μητέρα της 33χρονης είχε αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού. Επιπλέον, με βάση την έγκληση του πρώην συζύγου της αδιαφορούσε συστηματικά για το ανήλικο παιδί της. Μεταξύ άλλων, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης -ζούσαν χωριστά από τον Νοέμβριο του ’19- περιέγραψε και την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα της.

«Μούδιασε το σώμα μου» - Νέα στοιχεία από την κατάθεση της 10χρονης για την 33χρονη κοκκινομάλλα (Video)

Νέα στοιχεία από την κατάθεση της 10χρονης για τις στιγμές που έζησε μετά την φερόμενη απαγωγή της από την 33χρονη «κοκκινομάλλα» στην Θεσσαλονίκη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, ανατριχιάζουν τα λόγια του πρώην συζύγου της 33χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», η 10χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως η 33χρονη γυναίκα την ανάγκασε να πιει έναν χυμό, που ενδεχομένως μέσα σε αυτόν ήταν και οι ουσίες που της χορήγησε.

«Κάποια στιγμή μου έδωσε φαγητό και χυμό. Ο χυμός ήταν πολύ πικρός και μου έκανε εντύπωση. Τη συγκεκριμένη συσκευασία με το χυμό, την είχα δοκιμάσει πολλές φορές στο σπίτι μου και μου άρεσε. Αυτός όμως δεν μου άρεσε καθόλου. Το μπουκάλι ήταν ανοιχτό και με πίεσε να τον πιω. Μετά από λίγο μούδιασε το σώμα μου και ήθελα να κοιμηθώ», είπε αρχικά το κορίτσι στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση και στη συνέχεια μπήκε σε ακόμη πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η 33χρονη την ανάγκασε να κάνουν μαζί μπάνιο. Τότε ήταν που της είπε ότι θα γίνει η νέα της μαμά και θα είναι «καλύτερη από την προηγούμενη».

«Την επόμενη μέρα είδα στην τηλεόραση ότι με αναζητά η μητέρα μου Έβαλα τα κλάματα και τη ρώτησα γιατί με πήρε. ‘Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα’ μου είπε. Νευρίασε και έλεγε ότι είναι χαζή που με πήρε γιατί θα την καταλάβουν. Μετά πήγε στο δωμάτιό της, για να ηρεμήσει. Το δωμάτιο μύριζε περίεργα και είχε μέσα χειροπέδες».

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας. Όπως τόνισε, αν αποδειχθεί ότι η πελάτισσά του τού λέει ψέματα και αποδειχθούν όσα της καταλογίζονται «θα τη φτύσω στα μούτρα». Ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι σκέφτεται να πάει στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου. Λιθοβολούμαι απίστευτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Έχω παράπονο από τον τρόπο που με έχουν αντιμετωπίσει τα ΜΜΕ γιατί ταυτίζομαι με την κατηγορούμενη».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share