Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μετά το τροχαίο του γιού μου διαλυθήκαμε. Αυτοκτόνησε ο άντρας μου και εγώ πρέπει να παλεύω…"

Σοκαριστικό!

6 Ιουλίου 2020 11:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει με το μήνυμά της η Χανιώτισσα Μαρία Πετράκη. Ο γιος της πριν απο 19 χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να παλεύει για χρόνια στα νοσοκομεία.

Διαβάστε την ιστορία της την οποία μοιράστηκε με τον Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης.

“Πριν 19 χρόνια ο γιος μου στην Κισσαμο Χανίων είχε ένα σοβαρό τροχαίο από ότι μας είπαν κάποιοι στην προσπάθεια του να αποφύγει κάποιον που του έκλεισε τον δρόμο έπεσε πάνω σε ένα καφαο του Ο Τ Ε το αποτέλεσμα; ΜΕΘ αγώνας ζωής και θανάτου. Η αποκατάσταση πόντος πόντος παλεύουμε ακόμα με φρικτούς πόνους από τα κατακάθια που έμειναν Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σαν οικογένεια διαλυσαμε με τον πατέρα να δινει τέρμα στην ζωή του και εγώ σαν μάννα να έχω την υποχρέωση να παλέψω για να δω το παιδί μου να μην πονάει αν το καταφέρω ποτέ. Σας παρακαλώ οσοι κρατάτε τιμόνι όπως και να λέγεται τι μηχανή τι αυτοκίνητο προσοχή η ζωή αξίζει πολύ’ μην καταστρέφετε την ζωή σας και τις οικογένειές σας”.

Να σας θυμίσουμε ακόμα ένα τραγικό τροχαίο που είχαμε χτες με θύμα έναν 33χρονο άνδρα.

Πένθος στον παγκόσμιο αθλητισμό - Πέθανε σε τροχαίο γνωστή αθλήτρια

Θρήνος επικρατεί στον κόσμο της ποδηλασίας, από τον θάνατο της αθλήτριας Ρομπέρτα Αγκόστι η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Καστέλ Βεντζάγκο, κοντά στο Λονάτο. Ακόμη ένα σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό μετά την αυτοκτονία 22χρονης πρωταθλήτριας.

Η αθλήτρια, που ήταν γεννημένη το 1969 και μετείχε στην ομάδα Millennium of Brescia, ήταν η σύντροφος του Μάρκο Βέλο, πρώην επαγγελματία και νυν βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ιταλίας, Ντάβιντε Κασάνι.

Οι δυο τους προπονούνταν παρέα με μερικούς φίλους. Από τη Μαντόνα ντελα Σκοπέρτα κατευθύνθηκαν προς το Λονάτο, κατά μήκος ενός στενού επαρχιακού δρόμου, όταν η γυναίκα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό γάλακτος, που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.

Σοκ: 31χρονη αθλήτρια πέθανε στη γέννα (photo)

Θλίψη στο χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού και συγκεκριμένα της σκοποβολής, με την είδηση του θανάτου της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 10 μέτρα αεροβόλου Γυναικών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια της γέννας σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ακόμη ένα σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό μετά τον χαμό 27χρονη αθλήτριας.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10μ. αεροβόλου γυναικών Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς. Οπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα απεβίωσε λόγω επιπλοκών στον τοκετό. «Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της », ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.

Το τραγικό αυτό περιστατικό προκάλεσε θλίψη και στην Άννα Κορακάκη, η οποία έγραψε στα social media: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα "γιατί". Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια ... Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς.

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη»...

Φρικτός θάνατος για 16χρονη αθλήτρια - Έπεσε από γκρεμό 150 μέτρων

Η αθλήτρια θαύμα της γαλλικής ορειβασίας και αναρρίχησης βράχου, η 16χρονη Λους Ντουαντί (Luce Douady) σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή όταν έπεσε από γκρεμό των γαλλικών Άλπεων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της και της Γαλλικής Ορειβατικής Ομοσπονδίας (FFME).

Η 16χρονη πρωταθλήτρια στους αγώνες εφήβων έπεσε από ύψος 150 μέτρων ενώ εκείνη και μια ομάδα φίλων τους περνούσαν από ένα δύσκολο μονοπάτι, ανεπαρκώς εξοπλισμένοι. Σοκ υπέστη και ο «μαγικός κόσμος» του ΝΒΑ με το θάνατο μυθικού του προπονητή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη το παγκόσμιο μπάσκετ.

H ίδια κατευθυνόταν σε ένα ανεξερεύνητο τμήμα του γκρεμού, κοντά στην Γκρενόμπλ, όταν γλίστρησε και έπεσε. Η σορός της ανασύρθηκε από ομάδα διάσωσης ενώ ήδη διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της. «Η Λους ήταν μια πολλά υποσχόμενη νεαρή αθλήτρια στη γαλλική ομάδα αναρρίχησης. Λαμπρή στους αγώνες» ανέφερε στην ιστοσελίδα της η FFME, συμπληρώνοντας: «Τα φρικτά αυτά νέα έπληξαν τους συναθλητές, τους προπονητές και την ομάδα της σκληρά. Όμως τώρα θρηνεί ολόκληρη η ομοσπονδία».

Η Ντουαντί εθεωρείτο ως ένα από τα λαμπρότερα νεαρά ταλέντα στην αναρρίχηση σε βράχο, που προστέθηκε φέτος στη λίστα των ολυμπιακών αθλημάτων για το ερχόμενο καλοκαίρι. Η γαλλική Ορειβατική Ομοσπονδία αναφέρθηκε στα αθλητικά επιτεύγματά της - όπως την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Νέων, το 2019 στην Ιταλία και την πέμπτη θέση στην πρώτη της εμφάνιση στη μεγαλύτερη κατηγορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στο Βέιλ του Κολοράντο, επίσης πέρυσι.

Η ομάδα της (Chambery), στην ανάρτησή της στο Facebook, έκανε λόγο για «μια κοπέλα γεμάτη ενέργεια, πάθος και ταλέντο, ένα ωραίο άτομο».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share