Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καλαμάτα: Μάνα έφερε στον κόσμο το 8ο παιδί της και είναι κούκλος

Υπέροχες στιγμές

6 Ιουλίου 2020 10:17
Καλαμάτα: Μάνα έφερε στον κόσμο το 8ο παιδί της και είναι κούκλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γέννησε στην Καλαμάτα για 8η φορά και η πολύτεκνη οικογένεια έγινε 10μελής. Η ευτυχισμένοι γονείς πλέουν ξανά σε πελάγη ευτυχίας…

Μια από τις πιο ξεχωριστές ειδήσεις εδώ και πολύ καιρό και μια από τις πιο θετικές που έχουμε καταγράψει τις τελευταίες μέρες. Ένα υγιέστατο αγοράκι είναι το 8ο παιδί της οικογένειας του Θεόδωρου Νίκα και της Γεωργίας Σακκάκου.

Η πολύτεκνη μητέρα έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας, την Παρασκευή το πρωί (03-07-2020) στην κλινική “City Hospital”.

Η ίδια πανευτυχής περιέγραψε τα συναισθήματά της, όπως και ο πατέρας σημειώνοντας πως τα παιδιά είναι ευτυχία και πως ποτέ δεν αποτέλεσαν εμπόδιο οι όποιες δυσκολίες στο να αυξηθεί και να γίνει πλέον 10μελής η ευτυχισμένη οικογένεια από την Καλαμάτα.

Να σημειωθεί πως τον τοκετό που κύλησε ομαλά έφερε εις πέρας ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ανδρέας Πολυδώρου, με την συμβολή ως β’ χειρουργού του Β. Νίκα, της παιδιάτρου Χ. Κυριακοπούλου-Πολυδώρου, του αναισθησιολόγου Σ. Νταβουντί και της μαίας Γ. Μουτεβελή.

Με την ευκαιρία να σας αποκαλύψουμε μια έρευνα σοκ για τις πολύτεκνες μητέρες!

Απόφαση-σοκ: Πολύτεκνη οικογένεια θα πληρώνει 300 ευρώ στους γείτονες κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά!

Ένα απίστευτο γεγονός, το οποίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για μία πολύτεκνη οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 300 ευρώ στους γείτονες, όποτε τα παιδιά κάνουν φασαρία. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όποτε τα παιδιά «ενοχλούν» θα γίνεται και προσωποκράτηση στον πατέρα για 30 ημέρες!

Πρόκειται για μία οικογένεια με τέσσερα παιδιά και η περιπέτειά τους ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο όταν ένα ζευγάρι μέσης ηλικίας, το οποίο διαμένει στον κάτω όροφο, κατέθεσε αγωγή κατά της οικογένειας με το αιτιολογικό ότι παράγει φασαρία και θόρυβο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share