Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

81χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στα Χανιά

Παρασύρθηκε από τα κύματα

5 Ιουλίου 2020 16:40
81χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στα Χανιά

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 81χρονος στην παραλία Ομπροσγιαλός του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά. Φαίνεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος παρασύρθηκε από τα κύματα.

Ακόμα ένα πνιγμός που σημειώνεται σήμερα, μετά από αυτόν ενός 24χρονου ποδοσφαιριστή. Η κινητοποίηση που υπήρξε από τους λουόμενους δεν ήταν αρκετή για να σωθεί ο 81χρονος.

Ένας άνδρας βούτηξε προκειμένου να τον βοηθήσει και να τον βγάλει στην ακτή. Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βάμου έφτασε στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Θανατηφόρο τροχαίο για 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας

Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τα ξημερώματα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νάουσα. Βυθισμένη στη θλίψη είναι και η τοπική κοινωνία των Τρικάλων μετά την είδηση του θανάτου της 19χρονης Μάρθας Πουμάνα σε τροχαίο.

Όλα συνέβησαν (περίπου στις στις 04:40) όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο άτυχος άντρας ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε μετά από 35 λεπτά

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο άργησε 35 λεπτά, σύμφωνα με το foninaousas.gr.

Σέρρες: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, στον οδικό άξονα που συνδέει την Μεσορράχη με την Αμφίπολη, στις Σέρρες.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται, η δίκυκλη μηχανή που οδηγούσε o 22χρονος ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, όπως και ένας 23χρονος μπασκετμπολίστας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο που μετέφερε τον 22χρονο στο Νοσοκομείο των Σερρών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Σερρών.

Τραγωδία στην άσφαλτο: 23χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εύβοια

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 23χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28/06 στο δρόμο του Κολοβρέχτη στην μεγάλη στροφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να ανατραπεί και να καταλήξει στο χείλος του ποταμού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το πρωί της Κυριακής διερχόμενος από το σημείο είδε το αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το εθελοντικό κλιμάκιο Ψαχνών Ευβοίας. Ο άτυχος 23χρονος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το αυτοκίνητο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share