Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ

Αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των περίπου 3.000 ευρω

2 Ιουλίου 2020 11:44
Συναγερμός στην Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σ' εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Έλληνος Στρατιώτου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα με τον ένα να κρατά όπλο και έχοντας καλυμένα τα πρόσωπα τους καθώς φορούσαν κράνη εισήλθαν στο χώρο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των περίπου 3.000 ευρω. Επίσης, δείτε σε βίντεο κλειστού κυκλώματος ασφαλείας προσπάθεια διαρρηκτών να σπάσουν τη τζαμαρία ενός πρατηρίου καυσίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μηχανάκι, που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσο διαφυγής εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ρόδος: Έκλεψε από την φίλη της 300.000 ευρώ και τα έπαιξε στο καζίνο!

Ρόδος: Ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή όπου η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπερβαίνει τα 120.00 ευρώ κατ’ εξακολούθηση άσκησε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας εις βάρος μιας 42χρονης ημεδαπής, κατοίκου Ιαλυσού, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Την ίδια στιγμή που το νησί ταλανίζεται από την λιποθυμία ενός 9χρονου κοριτσιού με τις αποκαλύψεις να σοκάρουν.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», την 24η Ιουνίου 2020 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από μια 44χρονη ημεδαπή, ότι η ανωτέρω την ίδια ημέρα το πρωί αφαίρεσε από το πορτοφόλι της, που το είχε αφήσει στην κουζίνα, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Επιπλέον κατήγγειλε ότι η ίδια εκμεταλλευόμενη την φιλία της, την καθημερινή πρόσβαση που είχε στην οικία της και την εμπιστοσύνη της, που έφτασε στο σημείο να της δίνει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου της για να φυλάσσει χρήματα, της αφαίρεσε σταδιακά τα τελευταία 5 έτη 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το νωρίς το βράδυ μετά την καταγγελία, η κατηγορούμενη μετέβη στο ΑΤ Ιαλυσού και συνελήφθη ενώ απολογούμενη αποδέχτηκε τα όσα της αποδίδονται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 44χρονη διαμένει στην Κρεμαστή με τα δύο παιδιά της και την 42χρονη η οποία την βοηθάει με τις εργασίες του σπιτιού.

Είχε υποψίες ότι χάνονται χρήματα και έβαλε δύο χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ κι ένα των είκοσι ευρώ στο πορτοφόλι της, το οποίο άφησε στην κουζίνα και όταν η 42χρονη πήγε στο σπίτι έφυγε από την κουζίνα και πήγε στο υπνοδωμάτιο κι όταν γύρισε είδε ότι έλειπε ένα χαρτονόμισμα των είκοσι ευρώ. Αμέσως ζήτησε από την 42χρονη να της το επιστρέψει, ακολούθησε μεταξύ τους διαπληκτισμός και όταν της ζητήθηκε να φύγει από το σπίτι εκείνη ζήτησε να πάρει τα χρήματά της από το χρηματοκιβώτιο.

Η ιδιοκτήτρια δέχτηκε κι όταν το άνοιξαν διαπίστωσε ότι έλειπαν 300.000 ευρώ. Ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη άρχισε να τρέμει και παραδέχθηκε κλαίγοντας ότι αφαιρούσε σταδιακά χρήματα από το χρηματοκιβώτιο. Υποστήριξε ακόμη ότι η κατηγορούμενη είναι άνεργη.

Η κατηγορούμενη ομολόγησε όσα της αποδίδονται λέγοντας ότι της είχε κολλήσει το μικρόβιο του τζόγου και δεν μπορούσε να σταματήσει.

Πήγαινε στο χρηματοκιβώτιο για να φυλάσσει χρήματα του θύματος και αφαιρούσε από 1.000 έως 3.000 ευρώ για να παίζει για να τα παίζει στον τζόγο. Ισχυρίστηκε ότι αφαίρεσε περίπου 260.000 ευρώ και ακόμη ένα άγνωστο ποσό που είχε αποθηκευμένο σε ένα κουτί.Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής. Η κατηγορούμενη θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share