Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ από την Σάμο: Μετανάστης σκοτώνει περιστέρι για να το μαγειρέψει

Τραγικό!

1 Ιουλίου 2020 10:53
Βίντεο σοκ από την Σάμο: Μετανάστης σκοτώνει περιστέρι για να το μαγειρέψει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Σάμο και προκαλεί αναβρασμό, σε μια περίοδο που επικρατεί πανικός και στον Έβρο με το μεταναστευτικό!

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Facebook πριν από λίγες ώρες και δείχνει ένα μικρό παιδί μετανάστη να προσπαθεί να σκοτώσει περιστέρια με πέτρες ώστε να τα μαγειρέψει! Και τελικά τα καταφέρνει!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Παραμένει εκρηκτική η κατάσταση στη Σάμο: Οκτώ συλλήψεις για όσα έγιναν στο κέντρο προσφύγων

Η κατάσταση στη Σάμο παραμένει εκρηκτική τις τελευταίες ημέρες, με την Αστυνομία να προχωρά σε οκτώ συλλήψεις ατόμων, που αιτούνται άσυλο και μένουν στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών, με αφορμή τη συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, καθώς και για τα αδικήματα, του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της πρόκλησης φθορών και της εκβίασης.

Σύμφωνα με τη σε βάρος τους δικογραφία, υποκίνησαν και συμμετείχαν σε επεισόδια με βιαιοπραγίες, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, ενώ έβαλαν και φωτιές. Χθες (27/4), μάλιστα, υπήρξε νέα πυρκαγιά.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι εκβίαζαν άλλους αιτούντες άσυλο που διέμεναν στη δομή, προκειμένου έναντι χρηματικής αμοιβής να τους επιτρέπουν την πρόσβαση σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δυο αιτούντες άσυλο, που έχουν συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share