Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: Πώς ξέφυγε από τα χέρια τους - Σοκαριστική περιγραφή

"Ετσι να αντιδράσουν όλα τα παιδιά" λέει ο πατέρας του

30 Ιουνίου 2020 15:04
Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: Πώς ξέφυγε από τα χέρια τους - Σοκαριστική περιγραφή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρουν οι δύο Βούλγαροι, κατηγορούμενοι για την υπόθεση της απόπειρας αρπαγής 14χρονου στον Πύργο, την περασμένη Πέμπτη. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι δύο άνδρες ηλικίας 19 και 23 ετών κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Την ανησυχία του ότι μπορεί κάποιος να επιχειρήσει ξανά να αρπάξει κάποιο παιδί εξέφρασε ο πατέρας του 14χρονου μαθητή που το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης κατάφερε να ξεφύγει τελευταία στιγμή, από τους δύο Βούλγαρους που αποπειράθηκαν να τον αρπάξουν στη μέση του δρόμου.

"Όπως αντέδρασε ο γιος μου, να αντιδρούν όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους", είπε μιλώντας στο ilialive.gr.

Ο πατέρας του 14χονου περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Πέμπτη: "Το συμβάν έγινε λίγα μέτρα πέρα από το σπίτι μου. Την ώρα που πήγαινε ο γιος μου στα αγγλικά, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και κάποιος του είπε ότι μας είπε η μητέρα σου να σε πάμε σπίτι. Ο γιος μου αντιλήφθηκε ότι ήταν ψέματα γιατί μόλις είχε φύγει από το σπίτι.

Του είπε να σου ανοίξω την πόρτα να μπεις μέσα και ο γιος μου απάντησε όχι θα μπω μόνος μου. Κατεβαίνει αυτός, κάτω ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και ο γιος μου επειδή είναι πάρα πολύ παρατηρητικός και έξυπνος του λέει θα μπω μόνος μου.

Όπως ανοίγει αυτός την πόρτα όμως, βλέπει κάποια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο γιος μου το έβαλε στα πόδια. Αμέσως πήγε στο φροντιστήριό του το είπε στην καθηγήτριά του και πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και στη συνέχεια πήραν τηλέφωνο κι εμένα.

Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον γιο μου και εύχομαι όπως αντέδρασε ο γιος μου να αντιδράσουν σε τέτοια περίπτωση και όλα τα παιδάκια του κόσμου για να προστατευτούν από τέτοιους ανθρώπους. Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως ξαναγίνει κάτι ανάλογο σε άλλο παιδί".

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share