Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Κατέληξε ο 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Είδηση σοκ!

30 Ιουνίου 2020 08:05
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Κατέληξε ο 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έφυγε» ο 16χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην οικία όπου διέμενε, στην περιοχή της Πλώσταινας στο Μεσολόγγι.

Ο 16χρονος, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με το afriniopress.gr, τα τραύματα του ανηλίκου ήταν πολύ βαριά και η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο ανήλικος -σύμφωνα με πληροφορίες- υπέκυψε στα τραύματά του.

Η οικογένεια του, επέδειξε μάλιστα την ψυχική δύναμη και πήρε την απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού.

Πένθος για τραγουδιστή - Πέθανε ο πατέρας του

Στο πένθος βυθίστηκε ο τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός αφού την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας του, ο «Κονταρογιάννης». Τον τελευταίο καιρό, νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, ειδικά μετά και από την είδηση του θανάτου γνωστού τραγουδιστή. Η κηδεία του «Κονταρογιάννη» θα γίνει αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 17.00, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Βρύσες Αποκόρωνα.

Πέθανε o Βασίλης Σπίνος - Ιδρυτής της Elite Strom

Ο ιδρυτής της Elite Strom, Βασίλης Σπίνος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών. Ο θάνατος του έχει συγκλονίσει την χώρα, μετά και από αυτόν ενός 15χρονου.

H ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η οικογένεια της elite strom αποχαιρετά τον κύριο Βασίλη. Η οικογένεια της elite strom βιώνει με βαθιά θλίψη την απώλεια του ιδρυτή της Βασίλειο Σπίνο, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18 Ιουνίου σε ηλικία 74 ετών.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που με σκληρή δουλεία και πείσμα ακολούθησε και υλοποίησε τα όνειρά του. Ένας πρωτοπόρος με χαρακτηριστικά αστείρευτη διάθεση να δημιουργεί, που τον οδήγησε σε καινοτομίες και σε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.

Ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος που κέρδισε αβίαστα το σεβασμό των συνεργατών στην Ελλάδα στο εξωτερικό και στον κλάδο.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις ιδέες του και τις προσπάθειές του να κατατάξει την elite strom σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά και όχι μόνο.

Η ενέργειά του, οι αξίες του, οι αρχές του, και το όραμά του θα είναι πάντα ζωντανά στην οικογένεια της elite strom και σε όλους όσους ανήκουμε στον οργανισμό, που θα είμαστε άξιοι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του.
Η απουσία του έντονη, θα είναι όμως πάντα μαζί μας.

Καλό ταξίδι κύριε Βασίλη».

Ο ιδρυτής της εταιρείας Βασίλης Σπίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Θα τον θυμόμαστε όλοι για τη θετική του ενέργεια, την καλοσύνη και το δυναμισμό του. Καλό σου ταξίδι! https://bit.ly/3ice3Qq

Posted by elite strom on Monday, June 29, 2020
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share