Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά στην Αίγινα

Δεν απειλεί σπίτια

29 Ιουνίου 2020 19:05
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Πυρκαγιά στην Αίγινα

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αίγινα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι φλόγες καίνε χαμηλή θαμνώδη βλάστηση στην περιοχή της Αιγινήτισσας.

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και από αέρος δύο ελικόπτερα. Όπως έχει γίνει γνωστό, η φωτιά έχει περιοριστεί και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, και ακόμα δύο φωτιές απείλησαν σήμερα τον Βόλο.

Φωτιά στους πρόποδες του Ολύμπου

Ξέσπασε φωτιά στους πρόποδες του Ολύμπου, κοντά στο Λιτόχωρο, η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη. Έχει σημάνει συναγερμός.

Οι λουόμενοι πριν από λίγα λεπτά ήρθαν αντιμέτωποι με σύννεφα καπνού. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προς το σημείο. Ακόμα μια τεράστια φωτιά ξέσπασε και εχθές στη Βάρη, και η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα.

Τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Πυρκαγιά στη Βάρη – Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση ξέσπασε το απόγευμα στην Βάρη Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες, 4 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων καθώς και ένα ελικόπτερο.

Ακόμα μια φωτιά ξέσπασε σήμερα, μετά και από αυτή στον Άλιμο. Την επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν εθελοντές και δύο υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φωτιά στην Ηλεία: Άνδρας κάηκε στο σπίτι του

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μονοκατοικία στο Κάτω Ξηροχώρι, στο δήμο Ζαχάρως Ηλείας. Η Πυροσβεστική δίνει μάχη.

Ακόμα μια φωτιά ξέσπασε σήμερα, μετά από αυτή σε δασική έκταση στην Αχαΐα. Πληροφορίες του ilialive.gr κάνουν λόγο για έναν νεκρό άντρα μέσα στο σπίτι, που βρίσκεται στις παρυφές του Λαπίφα δίπλα στην λίμνη Καϊάφα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ηλικιωμένος άντρας, ένας 80χρονος υπήκοος Γερμανίας που διέμενε μόνιμα στην περιοχή, έχει απανθρακωθεί.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, σύμφωνα με tweet της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά στην Κάρυστο (Video)

Φωτιά ξέσπασε στην Κάρυστο της Εύβοιας το μεσημέρι της Πέμπτης, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική. Τις προηγούμενες μέρες ακόμα μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στο Πόρτο Γερμενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση και στο σημείο σπεύδουν 25 Πυροσβέστες με 10 οχήματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share