Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: Κατέληξε 15χρονος που τραυματίστηκε με όπλο

Τραγωδία

28 Ιουνίου 2020 21:12
Τρίκαλα: Κατέληξε 15χρονος που τραυματίστηκε με όπλο

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει στη ζωή τον 15χρονο και ενώ επρόκειτο να διακομισθεί στη Λάρισα, υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θεόπετρα, με το 15χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με το αδερφάκι του. Ακόμα ένας νέος που χάνει σήμερα άδικα τη ζωή του, μετά από τον 22χρονο σε τροχαίο.

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, απασχολούν την Αστυνομία, που διεξάγει έρευνες σχετικά με το συμβάν.

Τραγωδία στην άσφαλτο: 23χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εύβοια

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 23χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28/06 στο δρόμο του Κολοβρέχτη στην μεγάλη στροφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να ανατραπεί και να καταλήξει στο χείλος του ποταμού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το πρωί της Κυριακής διερχόμενος από το σημείο είδε το αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, αστυνομικοί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το εθελοντικό κλιμάκιο Ψαχνών Ευβοίας. Ο άτυχος 23χρονος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το αυτοκίνητο.

Φονικό τροχαίο στη Νάουσα: Νεκρός ένας 14χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 14χρονος στην Επισκοπή Νάουσας, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. Το άτυχο παιδί, ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας. Ωστόσο, πριν λίγη ώρα τραγικό θάνατο βρήκε και ένας 61χρονος στη Λάρισα όταν καταπλακώθηκε από χώματα.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει τα όσα αναφέρει μια γυναίκα από τη Νάουσα που βρισκόταν στο νοσοκομείο, όταν η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε εκεί.

«Πέρασε από μπροστά μου πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ήταν σκεπασμένος με το σεντόνι, ο κάθε γιατρός, η κάθε νοσοκόμα που έβγαινε από το δωμάτιο ήταν με μάτια βουρκωμένα… Θλίψη παντού».

Θλίψη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Σκαφτούρος

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, Παναγιώτης Σκαφτούρος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Σαντορίνη και βύθισε το Πανελλήνιο σε θλίψη.

Ο 34χρονος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πέρσι και ήταν τεχνικός διευθυντής στη Θύελλα Καμαρίου, Παναγιώτης Σκαφτούρος, σκοτώθηκε την Πέμπτη σε τροχαίο στη Σαντορίνη, ενώ ακόμα ένας ποδοσφαιριστής πνίγηκε πριν μερικές ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας!».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share