Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος έπεσε στον Θερμαϊκό

Άγνωστα τα αίτια της πτώσης

28 Ιουνίου 2020 19:00
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος έπεσε στον Θερμαϊκό

Στο Θερμαϊκό Κόλπο έπεσε το πρωί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας 66χρονος άνδρας, ενώ βρισκόταν στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Δύο περαστικοί που τον είδαν, βούτηξαν στη θάλασσα και τον έβγαλαν στη στεριά, και δεν εξελίχθηκε σε ακόμα μια τραγωδία. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα πριν μέρες ένας άνδρας κρεμάστηκε σε μπασκέτα γηπέδου, και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 66χρονο και τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της πόλης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για την 36χρονη που κάηκε: "Μια άμορφη ανθρώπινη μάζα που έβγαζε καπνό"

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες όσων είδαν την 36χρονη να πέφτει από πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη, ενώ είχε πιάσει φωτιά.

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

«Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί», είπε χαρακτηριστικά άλλος αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα».

Μια άλλη γυναίκα που είδε το πτώμα, είπε πως το πτώμα πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος δεν είχε ίχνη φωτιάς και έπεσε από τον τέταρτο όροφο της οικοδομής.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα τυλιγμένη στις φλόγες έπεσε από μπαλκόνι να σωθεί - Βρήκε τραγικό θάνατο

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 13:00 την Τρίτη στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εντοπίστηκε καμένο άτομο σε πρασιά πολυκατοικίας.

Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Voria.gr, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν έκρηξη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share