Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πάτρα: Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες - Ανετράπη το πυροσβεστικό όχημα

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

28 Ιουνίου 2020 13:47
Πάτρα: Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες - Ανετράπη το πυροσβεστικό όχημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο πυροσβέστες, που μετείχαν στην πλήρη κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή Πηγάδια της Αχαΐας στην Πάτρα τραυματίστηκαν.

Οι δυο πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν για άγνωστους ακόμα λόγους, ανατράπηκε το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Αμέσως μετά την ανατροπή του οχήματος, συνάδελφοι των δύο πυροσβεστών έσπευσαν να τους βοηθήσουν και αφού κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν, στην συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Νεκρό βρέφος 32 ημερών - Σπαραγμός στην Πάτρα

Στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, άφησε την τελευταία του πνοή ένα βρέφος μόλις 32 ημερών. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Το τραγικό συμβάν, σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20-06-2020), στην περιοχή της Βόνιτσας, όπου ένα βρέφος μόλις 32 ημερών, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Αμέσως σήμανε συναγερμός και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου εκεί όπου οι γιατροί κατάφεραν να κάνουν ανάταξη στο παιδί και να το σταθεροποιήσουν.

Αφού διασωληνώθηκε με την συνοδεία αναισθησιολόγου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Εκεί, έδωσαν μάχη έξι γιατροί στο Ρίο να το σώσουν μετά από δύο ανακοπές. Δυστυχώς όμως η μικρούλα δεν τα κατάφερε καθώς τα ξημερώματα υπέστη δύο ακόμα ανακοπές.

Στην πρώτη έγινε επιτυχώς ανάταξη στην δεύτερη δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα ιατρικώς για να αντιμετωπιστεί. H τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος του γονείς του άτυχου βρέφους.

5χρονο αγοράκι έπεσε από καρότσα αγροτικού στην Πάτρα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο νοσηλεύεται ένα αγοράκι, ηλικίας 5,5 ετών, το οποίο έπεσε από καρότσα αγροτικού οχήματος. Συναγερμός σήμανε και χθες στο ΕΚΑΒ, στη Πάτρα έπειτα από πτώση 12χρονου με αποτέλεσμα να καρφωθεί με το λαιμό του σε κάγκελο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Πόρτες, στην Αχαΐα, το απόγευμα της Τετάρτης.Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το μικρό παιδί ανέβηκε στην καρότσα και μόλις το όχημα ξεκίνησε να κινείται, έπεσε στη ρόδα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ οι θεράποντες γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν βλάβες και σε ζωτικά όργανα.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share