Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καμένα Βούρλα: Απανθρακώθηκε άνδρας έπειτα από ανατροπή τρακτέρ

Τραγωδία!

28 Ιουνίου 2020 08:31
Καμένα Βούρλα: Απανθρακώθηκε άνδρας έπειτα από ανατροπή τρακτέρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή Κομνίνης του δήμου Καμμένων Βούρλων, άνδρας αγνώστων έως αυτή την ώρα στοιχείων, όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε και στη συνέχεια πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο άτυχος άνδρας απανθρακώθηκε. Στο περιστατικό επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη!

Νεκρή εντοπίστηκε από ιδιωτικό μέσο και ανασύρθηκε από πλοίο του Λιμενικού Σώματος η 75χρονη λουόμενη που αγνοούνταν στο στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Μια περιοχή που χτες συγκλονίστηκε από την απόπειρα αρπαγής ενός 12χρονου αγοριού!

Για τον εντοπισμό της νωρίτερα πραγματοποιούσαν έρευνες σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο περιπολικά οχήματα, δύο ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτης δύτης.

Τραγωδία στη Λαμία: Πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο

Λαμία: Τον πρόδωσε η καρδιά του στον δρόμο..

Ο λόγος για έναν 67χρονο από την Ανθήλη ο οποίος λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από τον ανιψιό του να τον πάει στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς στη διαδρομή στο ύψος του κυκλικού κόμβου στην είσοδο της πόλης ο 67χρονος κατέρρευσε.

Οι δικοί του άνθρωποι που τον συνόδευαν προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα στο σημείο και παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με όλα τα μέσα που διέθεταν, δυστυχώς όμως ο 67χρονος κατέληξε!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share