Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Κιμώλου

Συναγερμός στις Αρχές

26 Ιουνίου 2020 12:42
Θρίλερ: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Κιμώλου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε χθες το απόγευμα της από τη θαλάσσια περιοχή της Κιμώλου μια 79χρονη γυναίκα. Συναγερμός σήμανε και χθες το πρωί σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ένας 22χρονος νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε σπίτι.

Η 79χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κιμώλου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διεκομίσθη στη Μήλο, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμενικό Σταθμό Κιμώλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τραγωδία στο Κορωπί: Νεκρός από πτώση σε πηγάδι

Νεκρό ανασύρθηκε ένα άτομο ύστερα από πτώση σε πηγάδι στο Κορωπί, το πρωί του Σαββάτου. Επίσης, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας και τους διασώστες της 8ης ΕΜΑΚ.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στην οδό Δάφνης στο Κορωπί καθώς δύο άτομα είχαν πέσει στο πηγάδι κατά τη διάρκεια εργασιών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης. Δυστυχώς, όμως, το ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό, όπως ανέφερε η δημόσια τηλεόραση επικαλούμενη αξιωματικό της Πυροσβεστικής.

Το άλλο άτομο ανασύρθηκε εν ζωή, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας του.

Τραγωδία: Νεκρός 45χρονος ναυτικός

Έχασε τελικά τη ζωή του ο 45χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του "BLUE STAR CHIOS", που κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγραμματισμένου δρομολογίου του πλοίου (Πειραιάς – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Σύμη – Ρόδος – Κάρπαθος - Κάσος), έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Το πλοίο, μετά το συμβάν πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι του Σύρου. Ο 45χρονος Β' μάγειρας του πλοίου που παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραγωδία είχαμε και στην Κάλυμνο με έναν 29χρονο να χάνει την ζωή του, κατά την διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος.

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος στον Υμηττό, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share