Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο «άνδρας-μυστήριο» με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά: «Έσπασε» τη σιωπή της η 10χρονη - Η συγκλονιστική μαρτυρία της (Video)

Η 10χρονη είπε στον αδερφό της για τρίτο άτομο

26 Ιουνίου 2020 09:25
Ο «άνδρας-μυστήριο» με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά: «Έσπασε» τη σιωπή της η 10χρονη - Η συγκλονιστική μαρτυρία της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Παράλληλα, μία μαρτυρία «φωτιά» έρχεται από έναν γείτονα της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star το παιδί μίλησε για τρίτο πρόσωπο. Πρόκειται, σύμφωνα με την 10χρονη, για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

«Αυτό το είχε πει από την αρχή ο αδερφός της. Η μικρή το εκμυστηρρεύτηκε στον αδερφό της πως υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο σπίτι. Είναι προφανέστατα ερώτηση της ανακρίτριας στην κατηγορουμένη (η ύπαρξη τρίτου προσώπου). Να είναι τέτοια φαντασίωση τρίτο άτομο αποκλείεται» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η συνήγορος Ανθούλα Ανάσογλου.

Όπως ήταν φυσικό, η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

Τι είπε για την οικογένεια της μικρής

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share