Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απαγωγή 10χρονης: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Ραγδαίες εξελίξεις με τη 33χρονη (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 10χρονης

25 Ιουνίου 2020 13:23
Απαγωγή 10χρονης: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Ραγδαίες εξελίξεις με τη 33χρονη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι εξελίξεις στην υπόθεση που συντάραξε τη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό πρόσωπο τη 10χρονη διαδέχονται η μία την άλλη. Η 33χρονη παραμένει στις φυλακές της Θήβας και εκφράζει έντονη ανησυχία για τη ζωή της. Εν τω μεταξύ, η υπόθεση παίρνει «φωτιά» από όσα δήλωσε ο συνήγορος της 10χρονης, Αλέξη Κούγια

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αίτημα της 33χρονης να μεταχθει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Υποβάλλει...

Posted by Vassilios Noulezas on Thursday, June 25, 2020

Σημειώνεται ότι ύστερα από παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η 10χρονη μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας, μετά από δέκα μέρες στο νοσοκομείο, ενώ την προσεχή εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού. Παράλληλα, στην ίδια δομή δόθηκε εντολή από τις Αρχές να μεταφερθεί και ο μικρότερος αδερφός του 10χρονου κοριτσίου.

Προς ώρας, το μικρό αγόρι, βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου δυνατότητα επίσκεψης έχουν μόνο η μητέρα και η θεία του. Σε ότι αφορά στην δράστιδα, αιτήθηκε την μεταγωγή της σε άλλη φυλακή της χώρας (βρίσκεται στη Θήβα), καθώς επικαλείται ότι μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κινδυνεύει η ζωή της.

"Aν πίσω από την 33χρονη κρύβεται πορνογραφία θα...": Βόμβα στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης

«Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μια βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως», ανέφερε κατηγορηματικά ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

«Όσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Οχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σε ερώτηση που του έγινε και αφορούσε τους λόγους για τους οποίους η 33χρονη κατέστρεψε το λάπτοπ και το κινητό της.

Μάλιστα, τόνισε ότι ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους συνεβρέθη ερωτικά. Από την πλευρά της τι αναφέρει η δικηγόρος της 10χρονης;

«Πάσχει από κατάθλιψη, επειδή έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Ο κ. Νουλέζας στάθηκε στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης, καθώς όπως είπε πάσχει από κατάθλιψη, επειδή έχασε την επιμέλεια του παιδιού της και για αυτό τον λόγο στράφηκε στα ναρκωτικά.

Επιπλέον, ανέφερε και ότι ο πρώην σύντροφός της ήταν αυτό που την ανάγκαζε να εκδίδεται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ».

Τέλος, ο κ. Νουλέζας, αναφέρθηκε και στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της οικογένειας της Μαρκέλλας, ο οποίος ανέφερε ότι του προτάθηκε να υπάρξει εξωδικαστικός οικονομικός συμβιβασμός. Ο δικηγόρος της 33χρονης από την πλευρά του ανέφερε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια πρόταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share