Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Ανήλικος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό - Ανασύρθηκε νεκρός

Ασύλληπτη τραγωδία!

24 Ιουνίου 2020 13:08
Σοκ: Ανήλικος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό - Ανασύρθηκε νεκρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί όταν μία ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αμαξοστοιχία του Προαστιακού στις Κρήνες του δήμου Βέλου - Βόχας, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην Ναύπακτο!

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε στην αμαξοστοιχία 1313 (Κιάτο - Πειραιάς) γύρω στις 11:00 το πρωί, καθώς νωρίτερα ο Προαστιακός είχε παρασύρει έναν ανήλικο που κινούνταν εντός της γραμμής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο συμβάν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

«Το πτώμα σιγόκαιγε και έβγαζε καπνούς»: Ασύλληπτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη με φλεγόμενη γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια γυναίκα που έπεσε φλεγόμενη από το μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Μάλιστα, οι πρώτες μαρτυρίες είναι ανατριχιαστικές καθώς αναφέρουν πως «έπεσε από ύψος κι έβγαζε φωτιές».

Η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σε ιστοσελίδα αναφέρει πως: «Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr μαρτυρίες από την τραγωδία στην συμπρωτεύουσα:

Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας

Το πτώμα μία γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Επίσης, θρίλερ έχουμε και στην Αττική με το πτώμα επίσης ενός 53χρονου άνδρα να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν στις 11 περίπου το πρωί, στη Νέα Αλικαρνασσό, όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά και η Aστυνομία για μία γυναίκα, περίπου 50 με 55 χρόνων, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο δεν μπορούσαν να της παράσχουν καμία βοήθεια καθώς όπως διαπιστώθηκε, η άτυχη γυναίκα, ήταν σε κατάσταση ακαμψίας, γεγονός που σημαίνει πως είχε αφήσει την τελευταία της πνοή αρκετές ώρες πριν. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για να αποσαφηνίσουν τα αίτια του θανάτου της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share