Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απαγωγή 10χρονης: Απόφαση βόμβα από την 33χρονη!

Ανατροπή βόμβα!

23 Ιουνίου 2020 07:55
Απαγωγή 10χρονης: Απόφαση βόμβα από την 33χρονη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καταβολή χρημάτων ως αποζημίωση, μέσω ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού πρότεινε, σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη από την περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Με δηλώσεις του στον σταθμό Star, ο κ. Κούγιας αποκάλυψε την πρόταση της κατηγορούμενης, λέγοντας πως «μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής».

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο Τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, δεν ενδιαφέρεται η οικογένεια να καλυφθεί η υπόθεση με χρήματα και εξέφρασε υποψίες για το πώς και το πού έχει βρει η κατηγορούμενη τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό. «Μας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί τι υπάρχει πίσω από αυτή την υπόθεση. Βλέποντας το ποσό που έχει στη διάθεσή της και τις προσπάθειές της να αποζημιώσει την οικογένεια, έχω υποψίες για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση», τόνισε η κ. Ανάσογλου.

Μάλιστα, η κ. Ανάσογλου αναφέρθηκε και στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου που θα ζητήσει η οικογένεια της Μαρκέλλας, λόγω της χορήγησης ηρεμιστικών, κάτι που σύμφωνα με τη δικηγόρο, συνίσταται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία της 33χρονης, η οποία θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις 44 ώρες που κράτησε το 10χρονο κορίτσι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share