Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σέρρες: Ελεύθεροι ο παππούς κι ο θείος του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Με περιοριστικούς όρους

22 Ιουνίου 2020 18:00
Σέρρες: Ελεύθεροι ο παππούς κι ο θείος του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους σε ανακριτή, ο παππούς και ο θείος του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στο σπίτι του στην Ηράκλεια Σερρών.

Σε βάρος τους είχε σχηματισθεί δικογραφία από την αστυνομία για έκθεση ανηλίκου, ενώ οι γονείς του άτυχου μωρού βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισής τους μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Για την ίδια υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία και εναντίον ανήλικης, αλλά ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί εις βάρος της κατηγορία, ενώ τα νέα στοιχεία είναι σοκαριστικά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο θάνατος του άτυχου βρέφους αποδίδεται σε πνιγμό.

Σοκ στις Σέρρες: 87χρονη νεκρή από αναθυμιάσεις μετά από πυρκαγιά

Σοκ προκαλεί σε ολόκληρη την κοινωνία των Σερρών το γεγονός, ότι 87χρονη ανασύρθηκε νεκρή, ύστερα από πυρκαγιά στο σπίτι της, με την ίδια να μην τα καταφέρνει και να καταλήγει εξαιτίας των αναθυμιάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, αλλά δυστυχώς η 87χρονη δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από αναθυμιάσεις, ενώ πρόσφατα μια φοβερή ιστορία με νεκρό βρέφος τάραξε την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, που ανέσυραν την νεκρή γυναίκα.

55χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Τραγωδία στις Σέρρες

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες με έναν 55χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο σήμερα το πρωί. Ενώ, μία μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 6:30, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Μητρουσίου, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών, ωστόσο ήταν αργά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share