Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα άνδρα στην θάλασσα

Μυστήριο!

22 Ιουνίου 2020 07:33
Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα άνδρα στην θάλασσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μυστήριο καλύπτει το πτώμα άντρα που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Την υπόθεση θα φωτίσει η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, καθώς θα διαφανεί αν πρόκειται για πνιγμό, ή για εγκληματική ενέργεια.

άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από ναυαγοσώστρια, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πρόκειται για εύσωμο άτομο ηλικίας περίπου 50 έως 60 ετών, ύψους περίπου 1,80μ, με καστανά μαλλιά, ο οποίος φορούσε βερμούδα γκρι χρώματος και έφερε κομποσκοίνι στο δεξιό καρπό, καθώς και βραχιόλι χρώματος μπλε στον αριστερό καρπό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σοκ στις Σέρρες: 87χρονη νεκρή από αναθυμιάσεις μετά από πυρκαγιά

Σοκ προκαλεί σε ολόκληρη την κοινωνία των Σερρών το γεγονός, ότι 87χρονη ανασύρθηκε νεκρή, ύστερα από πυρκαγιά στο σπίτι της, με την ίδια να μην τα καταφέρνει και να καταλήγει εξαιτίας των αναθυμιάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, αλλά δυστυχώς η 87χρονη δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από αναθυμιάσεις, ενώ πρόσφατα μια φοβερή ιστορία με νεκρό βρέφος τάραξε την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, που ανέσυραν την νεκρή γυναίκα.

55χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Τραγωδία στις Σέρρες

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες με έναν 55χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο σήμερα το πρωί. Ενώ, μία μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 6:30, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Μητρουσίου, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών, ωστόσο ήταν αργά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share