Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

84χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη μέσα στο σπίτι της (Vieo)

Σοκ στην Πρέβεζα

21 Ιουνίου 2020 13:46
84χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη μέσα στο σπίτι της (Vieo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στην Πρέβεζα αφότου μια 84χρονη γυναίκα βρέθηκε βαριά χτυπημένη και ημίγυμνή μέσα στο σπίτι της. Ενώ, τραγωδία είχαμε στα Τρίκαλα με έναν 65χρονο άνδρα να πέφτει από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση. Την 84χρονη βρήκε σε άσχημη κατάσταση συγγενικό της πρόσωπο. Ήταν αιμόφυρτη, χτυπημένη σε όλη της το σώμα και χωρίς ρούχα, όπως μετέδωσε το onprevezanews.gr.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, το οποίο αρχικά μετέφερε την 84χρονη στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά λόγω της κρισιμότητα της κατάστασης μεταφέρθηκε εν τέλει στα Ιωάννινα.

Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά στην Πρέβεζα - Χτύπησαν παιδιά

Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στον καταυλισμό Ρομά στην ΒΙ.ΠΕ. της Πρέβεζας και άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντας δυο ενήλικους και δύο παιδιά.

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 24 φορές, όπως προκύπτει από τους κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων που κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με ένα κυνηγετικό όπλο. Τραυματίστηκαν ένα ζευγάρι Ρομά που κατοικούν στον καταυλισμό, ένα κοριτσάκι 10 και ένα αγοράκι 12 χρόνων, που δεν είναι παιδιά των δυο ενηλίκων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου νοσηλεύονται. Μάλιστα πριν λίγες μέρες πυροβολισμοί είχαν πέσει για ακόμα μια φορά στην Κρήτη.

Η αντίδραση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. ήταν αστραπιαία και με άμεση επέμβαση συνελήφθη ο ένας, που φέρεται να ανήκει σε άλλη οικογένεια Ρομά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εικόνες-σοκ! Νεκρός 40χρονος από φρικτό τροχαίο στην Πρέβεζα!

Ένα φοβερό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίων, με αποτέλεσμα ένας 40χρονος να χάσει τη ζωή του και τις εικόνες να προκαλούν σοκ, ενώ ιδιαίτερο είναι το τι έπαθε ένας, ο οποίος άφησε το μοτοσυκλετιστή στο δρόμο.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο αυλάκι. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας, που ανέσυραν τον οδηγό. Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκειο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα, είναι σοκαριστικές. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαία Πρέβεζας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share