Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Κόρινθο: 44χρονος έπεσε με τη μηχανή του σε ρέμα

Τι συνέβη;

20 Ιουνίου 2020 22:01
Τροχαίο στην Κόρινθο: 44χρονος έπεσε με τη μηχανή του σε ρέμα

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα Σαββάτου όταν μηχανή που οδηγούσε 44χρονος ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε σε ρέμα στον δρόμο Κούτσι - Νεμέας ενώ, λίγο νωρίτερα μια νταλίκα ανετράπη στην Εθνική οδό Πατρών - Πύργου.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής Κορίνθου για να τον βγάλουν από το ρέμα σοβαρά τραυματισμένο.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που τον μετέφεραν στο Κορίνθου.

Τρομακτικό τροχαίο: 3χρονο παιδί εκσφενδονίστηκε στο δρόμο (Video)

Ένα τρομακτικό όσο και ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα κατέγραψε κάμερα κυκλοφορίας στη Ρωσία, όταν ο οδηγός ενός μίνι βαν έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα. Ενώ, σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και η πολεμική αεροπορία στην Κρήτη, μετά τον χαμό ενός 33χρονου πιλότου σε τροχαίο δυστύχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός του μίνι βαν λιποθύμησε ενώ ένα 3χρονο παιδί που βρισκόταν μαζί του εκσφενδονίστηκε στον δρόμο, χωρίς να τραυματιστεί. Ωστόσο, το μίνι βαν συνέχισε να κινείται κυκλικά ανεξέλεγκτο και χρειάστηκε η σωτηρία επέμβαση ενός διερχόμενου οδηγού ο οποίος άρπαξε το παιδί και το απομάκρυνε από τον θανάσιμο κίνδυνο.

Τρομακτικό δυστύχημα στη Ρωσία: Φορτηγό παρέσυρε 5 αυτοκίνητα - 2 νεκροί, 7 τραυματίες (Video)

Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Τσελιαμπίνσκ όταν φορτηγό έπεσε πάνω στα προπορευόμενα οχήματα. Από τη σύγκρουση δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν.

Ειδικότερα, τα φρένα του φορτηγού ήταν χαλασμένα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα που βρισκόταν μπροστά του, με μεγάλη ταχύτητα, παρασέρνοντας και άλλα 3 αυτοκίνητα, ενώ χτύπησε και πάνω σε φορτηγό που βρισκόταν μπροστά από τα ΙΧ.Επίσης, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μυτιλήνη με μία 40χρονη μητέρα να χάνει την ζωή της

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο: Αυτοκίνητο «θέρισε» οδηγό μηχανής στην Κρήτη

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή που αυτοκίνητο «θερίζει έναν οδηγό μηχανής στην Κρήτη. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μυτιλήνη με μία 40χρονη μητέρα να χάνει την ζωή της.

Ο 24χρονος ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού από τη μία στιγμή στην άλλη εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια του φίλου του που τον ακολουθούσε με άλλη μοτοσυκλέτα. Οι σκηνές είναι σοκαριστικές.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι νεαροί μοτοσυκλετιστές κινούνται κανονικά στη δεξιά λωρίδα, φορώντας και προστατευτικά κράνη, βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με το ασημί ΙΧ που μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και θερίζει κυριολεκτικά τον 24χρονο και τη μοτοσυκλέτα του. Ο φίλος του γλυτώνει από θαύμα και είναι εκείνος που σπεύδει δίπλα του για να τον βοηθήσει.

Το ασημί ΙΧ που οδηγούσε ένας Βούλγαρος υπήκοος συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε μαντρότοιχο. Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου, σημειώθηκε στο Σαραντάρη Χερσονήσου, εκεί που οι στενοί δρόμοι δεν προσφέρονται για υψηλές ταχύτητες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share